به همت هیأت عاشقان بقیع تفت:
اولین محفل جامع قرآنی، یادمان شهید منا حاج حسن دانش در تفت برپا می شود+پوستر
اولین محفل جامع قرآنی، یادمان شهید منا حاج حسن دانش به همت هیأت عاشقان بقیع در تفت برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح تفت همزمان با سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع)، اولین محفل جامع قرآنی شهرستان تفت یادمان حاج حسن دانش برپا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح تفت,اساتید و پیشکسوتان قرآنی استان و شهرستان تفت عصر امروز سه شنبه 14 اردیبهشت ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء با حضور کریمی نیا قاری بین المللی استان یزد در حسینیه علیا سرده تفت به تلاوت قران کریم خواهند پرداخت.
این مراسم به همت هیأت عاشقان بقیع تفت و همکاری مؤسسه نورالهدی تفت، گروه فرهنگی هنری کوثر و هیأت مکتب الشهدای تفت برگزار می شود.
از جامعه قرآنی استان یزد و شهرستان تفت دعوت می شود تا در محفل انس با قرآن به پاس زحمات مهاجر الی الله حاج حسن دانش در عرصه فرهنگ قرآنی کشور در این مراسم شرکت کنند.
انتهای پیام/م*
اساتید و پیشکسوتان قرآنی استان و شهرستان تفت عصر امروز سه شنبه 14 اردیبهشت ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء با حضور کریمی نیا قاری بین المللی استان یزد در حسینیه علیا سرده تفت به تلاوت قران کریم خواهند پرداخت.
,این مراسم به همت هیأت عاشقان بقیع تفت و همکاری مؤسسه نورالهدی تفت، گروه فرهنگی هنری کوثر و هیأت مکتب الشهدای تفت برگزار می شود.
,از جامعه قرآنی استان یزد و شهرستان تفت دعوت می شود تا در محفل انس با قرآن به پاس زحمات مهاجر الی الله حاج حسن دانش در عرصه فرهنگ قرآنی کشور در این مراسم شرکت کنند.
, ,
,
, انتهای پیام/م*
,,
,
, , ]
ارسال دیدگاه