به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جوانرود هه وال، به مناسبت بزرگداشت مقام شامخ معلم، صبح امروز با حضور معاون فرماندار ف مسئولین اداره آموزش و پرورش و بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرماندهی نیروی انتظامی و بسیج فرهنگیان شهرستان جوانرود ، با تعدادی از خانواده های شهداء این شهرستان سرکشی به عمل آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,,
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جوانرود در این دیدار به مقام والای شهید و ضرورت تکریم خانواده شهداء گرانقدر اشاره نمود و گفت: به طور حتم هر عزت و عظمتی که در کشور می بینیم به برکت خون شهدا و نیت و همت خیر خانواده شهدای این مرز و بوم است و تکریم و تلاش برای خدمات رسانی بهتر به خانواده شهداء یکی از وظایفی است که می بایست در سرلوحه کار مسئولین باشد.
,,
امان الله وطن دوست افزود: امروزه یکی از مشلات خانواده های شهدا اشتغالزایی فرزندان این عزیزان می باشد که تمامی مدیران و مسوولان باید در راستای خدمت به خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران از همه ظرفیتهای قانونی استفاده کنند و امید است در سالهای پیش رو بتوانیم گامهای مثبتی در این زمینه برداریم.
,












, 
, 
, 
, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه