رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان :
رویکرد دانشگاه آزاد زنجان حر کت به سمت کارآفرینی است/13 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد زنجان مشغول به تحطیل هستند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: رویکرد دانشگاه آزاد زنجان حرکت از سمت فعالیت های پژوهش محور به سمت رشته های کارآفرین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یدالله رجایی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان از تدوین افق توسعه دانشگاه در سال 1410 خبرداد و گفت: در تدوین این افق مولفه های مختلف اعم ازجایگاه استادان، تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی، مقالات و مجلات لحاظ شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی عمده ترین سیاست کلان دانشگاه در یک سال گذشته را توجه به شرکت های دانش بنیان و حرکت از سمت فعالیت های پژوهش محور به سمت دانشگاه کارآفرین نام برد.
,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان تعداد دانشجویان این دانشگاه را 13 هزار نفر برشمرد و از برنامه ریزی برای افزایش این تعداد به 15 هزار نفر در سال های تحصیلی پیش رو خبر داد.
,رجائی تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی زنجا ن درمقطع کارشناسی ارشد را 81 رشته و تعداد تعداد رشته های مقطع دکتری را 24 رشته عنوان کرد.
,وی بر ضرورت توسعه رشته های پزشکی و پرستاری در این دانشگاه تاکید کردو گفت : در اراستای توسعه کمی و کیفی رشته های پزشکی با توجه به امکانات و پتانسیل های واحد زنجان مجوز راه اندازی و تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی واحد زنجان صادر و مورد موافقت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت و به تصویب رسید .
,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان به اعمال افزایش 20 درصدی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه از فروردین امسال اشاره و اضافه کرد: در یک سال گذشته حقوق کارکنان دانشگاه به صورت نسبی تا 40 درصد افزایش یافته است.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه