logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مراسم بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی در رضوانشهر برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی در رضوانشهر برگزار شد
بمناسبت سالروز شهادت علامه مطهری مراسم بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی با حضور پایوران، مربیان عقیدتی و هادیان سیاسی در حسینیه سپاه رضوانشهر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری رضوان خبر ، در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حبیبی امام جمعه رضوانشهر ضمن تبریک بمناسبت فرا رسیدن عید مبعث اظهار نمود: واقعه مبعث اولین طلیعه انقلاب بزرگ اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری رضوان خبر,

وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم اظهار نمود: کسانی که در خود تغییر و تحول ایجاد کنند می توانند در قلوب دیگران تحول ایجاد کنند.
وی ادامه داد: حضرت امام ( ره) کسی بود که اول در خودش انقلاب ایجاد کردو سپس توانست انقلاب بزرگ اسلامی را پایه گذاری کنند.
وی به تفاوت بین اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی اشاره نمود و تصریح کرد: در اسلام انقلابی اصل بر صرف مبارزه مسلحانه و جنگ سخت است ولی در انقلاب اسلامی اصل اسلام است.
حجت الاسلام حبیبی به آثار و تالیفات شهید مطهری اشاره نمود و افزود: آثاری که شهید مطهری در آن زمان تالیف نمود میتوان در مقیاس جنگ نرمال ارزیابی نمود.
وی به قاتلین شهید مطهری اشاره نمود و گفت: کسانی که این شهید والامقام را ترور نمودند همان کسانی بودند که طرفدار اسلام انقلابی بودند نه انقلاب اسلامی.
امام جمعه رضوانشهر به دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره نمود و گفت: در آن زمان شاه و مزدورانش به ما عدم خودباوری را می آموختند و خارجی ها به ما می گفتند لازم نیست شما دست به سیاه و سفید بزنید خودمان همه نوع خدمات را برای شما انجام می دهیم.
وی در ادامه با طرح این سوال که کدام تفکر توانست که ما به استقلال خودباوری رسیدیم تصریح کرد: مسلما همین انقلاب اسلامی بوده که به ما درس استقلال و خودباوری را داده است.
امام جمعه رضوانشهر در ادامه به پیام نوروزی مقام معظم رهبری اشاره نمود و اظهار کرد: امسال مقام معظم رهبری از ما اقدام عمل انقلابی را می خواهند واینکه باید برای تحقق پیشرفت در جامعه باید از نیروهای مومن انقلابی استفاده نمود.
وی دوران تحریم را یک فرصت دانست و گفت: در این دوران توانستیم ظرفیتها و استعداد های بالقوه خود را به بالفعل تبدیل نمائیم و تفکر انقلاب اسلامی باعث پیشرفت ما در کشور شده است.
به گزارش رضوان خبر در پایان این مراسم از مربیان نمونه عقیدتی و هادیان سیاسی و دست اندرکاران در اجرای برنامه های عقیدتی سیاسی تجلیل شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه