سردار نصیری فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران عنوان کرد:
رفع تحریم ها تنها راه بهبود وضع اقتصادی نیست/ بسیج فعالیت های خود را در حوزه اقتصاد مقاومتی جهادی تر خواهد کرد
فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران گفت: برخی ها با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری هنوز نگاهشان به رفع تحریم ها است، در صورتکی که ما باید تکیه خود به فروش نفت و خام فروشی را کم کنیم، باتوجه به نام گذاری سال جدید به نام “اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل” از سوی رهبر انقلاب بسیج در حوزه اقتصاد مقاومتی فعالیت های خود را جهادی تر خواهد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار نصیری فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در گفتگو با پایگاه خبری دیمه نیوز با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در اقتصاد دو دیدگاه وجود دارد، یکی اقتصاد مبتنی بر رفع تحریم ها است تا بتوانیم مبادلات تجاری خود را راحت تر انجام دهیم، دیدگاه دوم که رهبری روی آن بحث دارند اقتصاد مقاومتی است که باید اقتصادمان را در درون تقویت کنیم و بیشتر متکی به درون کشور باشیم تا بیرون کشور، متاسفانه تا بحال یک انسجام، همدلی و همزبانی به تمام معنا که بتواند در کشور حرکتی ایجاد کند اتفاق نیافتاده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,وی گفت: برخی ها با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری هنوز نگاهشان به مولفه اول است، در صورتکی که ما باید تکیه خود به فروش نفت و خام فروشی را چه در بحث معادن و چه در بحث انرژی کم کنیم، از آن طرف بتوانیم صادرات غیر نفتی و تولیدات داخلی را افزایش دهیم.
,فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران بیان کرد: حضرت آقا در سخنانشان اشاره کردند که ما یک بازار ۳۵۰ میلیونی در کنار خود و یه یک بازار ۷۰ میلیونی در داخل کشور داریم، این یک فرصت بسیار خوبی است، اگر ما در موضوع اقتصاد بتوانیم از همه ظرفیت های درون کشور از جمله نیروی انسانی،افراد تحصیل کرده، معادن انرژِی به درستی استفاده کنیم و حمایت ها دولتی و کشوری صورت گیرد، این عمل نهادینه شورد و یک فرهنگ عمومی شکل گیرد موفق خواهیم بود.
,وی ادامه داد: اینکه حضرت آقا سال را به اقدام و عمل نامگذاری کرده است به این معنا است که ما هنوز در حوزه اقدام و عمل کار خاصی انجام ندادیم.
,سردار نصیری عنوان کرد: امسال هم با توجه به نام گذاری سال جدید به سال اقدام و عمل سازمان بسیج مستضعفین فعالیت خود را جهادی تر خواهد کرد و طرح های جدیدی را اجرایی می کند، در تلاشیم علاوه بر ظرفیت هایی که سازمان بسیج فراهم خواهد کرد بتوانیم در کنار آن از ظرفیت های محلی هم استفاده کنیم، امیدواریم استانداری با ما همراه شود تا در شهرستان ها به برنامه های اقتصاد مقاومتی کمک کند.
,این پاسدار سپاه پاسداران افزود: همچنین در بخش محرومیت زدایی اقداماتی شده و با کمیته امداد امام خمینی (ره) مذاکراتی برای تسریع در انجام امور صورت گرفته است، امیدواریم اقدامات بسیار خوبی که در سال گذشته داشتیم در سال جدید توسعه دهیم .
,وی در خصوص شهرستان فیروزکوه گفت: در سال گذشته به این شهرستان نگاه متفاوتی داشتیم به عبارتی زمانی که دیدیم، جذب خوبی در این شهرستان صورت می گیرد میزان اعتباراتی که پیش بینی کرده بودیم را دو برابر کردیم، همچنین در حال فعال کرد یک سری عرصه های اقتصادی در این شهرستان هستیم، اما مهمترین چیزی که باید اتفاق بیافتد، یک نو آوری عمومی در شهرستان است، یعنی اگر مسئولان شهرستان اقدامی نکنند این حرکت را نمی توانیم به عنوان یک حرکت جهادی نام گذاری کنیم.
,]
ارسال دیدگاه