بازرسی از 1200 واحد صنفی مازندران در بخش قاچاق/شناسایی بیش از 13 هزار قلم کالای قاچاق

بازرسی از 1200 واحد صنفی مازندران در بخش قاچاق/شناسایی بیش از 13 هزار قلم کالای قاچاق
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در فروردین ماه سال جاری، بیش از یک هزار و 200 واحد صنفی مازندران در بخش قاچاق، بازرسی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین اصغرزاده صبح امروز در  گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: طی فروردین ماه سال جاری، بیش از یک هزار و 200 واحد صنفی مازندران در بخش قاچاق، بازرسی بعمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اصناف,

وی تصریح کرد: در طی این مدت، از 200 واحد عمده و شرکت پخش  و یک هزار و 30 واحد صنفی خرده فروشی در استان با محوریت شناسایی و کنترل کالای قاچاق، بازرسی بعمل آمد که ماحصل آن منجر به شناسایی 45 واحد متخلف شد.

,

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در پایان خاطرنشان کرد: در این بازرسی ها، تعداد 13 هزار و 653 قلم کالای قاچاق به ارزش ریالی  576 میلیون ریال کشف و جهت اقدامات نهایی راهی مراجع ذی صلاح شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه