مجمع اصولگرایان عدالتخواه گیلان:

"پادش الهی" بزرگترین هدیه به خادمان کنگره ۸هزار شهید گیلان است

"پادش الهی" بزرگترین هدیه به خادمان کنگره ۸هزار شهید گیلان است
مجمع اصولگرایان عداتلخواه گیلان با صدور پیامی از دست اندرکاران برگزاری باشکوه و با عظمت نخستین کنگره هشت هزار شهید سرافراز استان گیلان تقدیر و تشکر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از هشت هزار قهرمان، در بخشی از این پیام آمده است: برگزاری باشکوه و با عظمت نخستین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان که به تعبیر امام خامنه ای پاداش الهی برای برگزارکنندگان و دست اندرکاران آن در پی دارد بی‌شک اقدامی ماندگار در ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و اشاعه فرهنگ والای ایثار و شهدات بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , هشت هزار قهرمان،,

این پیام می‌افزاید: استان گیلان در این مدت بیش از پیش به شهدای خود بالید و حضور میهمانان ارجمند ملی از جمله حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی از مراجع اعظام تقلید و حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه و سردار  سلحشور لشکر اسلام در جبهه جهانی مقاومت و سرداران. فرماندهان و مسئولان کشوری و لشکر و حضور پرشور مردم خود نشان از اهمیت این کنگره عظیم در پاسداشت شهدای گیلانی داشت.

,

در این پیام تصریح شده است: بی‌شک پیام امام خامنه‌ای به کنگره که فرمودند: “به ارواح طیّبه‌ی شهیدان عالی‌مقام گیلان درود میفرستم و ارادت خود را به خانواده‌های عزیز آنان ابراز میدارم. لشکر قدس گیلان در شمار یگانهای نقش‌آفرین در دفاع مقدّس بود و اینجانب خاطره‌ی خوش آن صفا و صلابت و صداقت را از یاد نخواهم برد ان‌شاءالله. بزرگداشت آن فداکاران رشید، بزرگداشت رادمردی و ایمان صادقانه است. برای همه‌ی دست‌اندرکاران این مراسم پاداش الهی را مسئلت میکنم.” نیز برگ زرینی در تاریخ گیلان سرافراز خواهد بود.

,

در پایان این پیام آمده است: مجمع اصولگرایان عداتلخواه گیلان بر خود وظیفه میداند با ارسال صمیمانه ترین درودها و سلامها بر خادمان شهدای گیلان از همت تمامی دست اندرکاران کنگره. رسانه های مکتوب و مجازی استان. فرماندهان سپاه و بسیج. مدیران اجرایی فعال استان در کنگره و به ویژه سردار فرماندهی محترم سپاه قدس استان گیلان صمیمانه تقدیر و تشکر نماید.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه