logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

حرف های رئیس جدید فدراسیون فوتبال

حرف های رئیس جدید فدراسیون فوتبال
رئیس جدید فدراسیون فوتبال گفت: انتظار این رای را داشتم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مهدی تاج بعد از انتخابش به عنوان رئیس جدید گفت: من 8 سال با این مجمع کار کردم و انتظار این رای را داشتم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهدی تاج در حاشیه مجمع فدراسیون فوتبال گفت: همه می‌دانند که محمود اسلامیان در این مدت به فوتبال کمک کرده است.

,

وی در مورد صحبت‌های مصطفی آجرلو که مدعی شد وزیر ورزش از افرادی در انتخابات حمایت کرده که متهم به فساد هستند، اظهار داشت: این مسائل را نه وزیر ورزش، نه اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال و نه شخص دیگر تائید نمی‌کند که مبنایی بر فساد در فوتبال وجود داشته باشد. این صحبت‌ها درست نیست و شما هم به آن نپردازید.

,

رئیس جدید فدراسیون فوتبال درباره اینکه شب گذشته لابی‌هایی انجام شده، گفت: من از لابی‌های شبانه اطلاع ندارم اما من به هر حال با این اعضای مجمع 8 سال کار کردم و از نزدیک همدیگر را می‌شناسیم. همین فردا که بازی‌های لیگ انجام می‌شود باز هم کار با همین اعضای مجمع ادامه خواهد یافت.

,

وی درباره انتخاب رئیس سازمان لیگ هم تصریح کرد: امروز و فردا سازمان لیگ رئیس خود را می‌شناسد اما هر کسی که به عنوان سرپرست انتخاب شود قطعا با همین اعضای مجمع کار می‌کند. من تا امروز رئیس سازمان لیگ را انتخاب می‌کنم اما یکی از گزینه‌هایم منصور قنبرزاده است.

,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه