مسئول کارگروه اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور:

مطالبه گری دانشجویان سبب ایجاد حساسیت در میان مسئولان و پیگیری آنها خواهد شد/با رویه کنونی بانک ها روز به روز ثروت مند تر خواهد شد

مطالبه گری دانشجویان سبب ایجاد حساسیت در میان مسئولان و پیگیری آنها خواهد شد/با رویه کنونی بانک ها روز به روز ثروت مند تر خواهد شد
مسئول کارگروه اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به لزوم توجه عمومی مردم جهت مطاله گری از دولت و مسئولان در امر اقتصاد مقاومتی گفت: اگر مطالبه عمومی در موضوعی ایجاد شود مسئولان نسبت به آن حساس شده و در نتیجه پی گیر رفع آن خواهند شد از این رو باید دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته جامعه پیش قراول مطالبه گری در جامعه باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینی مسئول کارگروه اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری  «کیوسنا»، با اشاره به لزوم توجه عمومی مردم جهت مطاله گری از دولت و مسئولان در امر اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اگر مطالبه عمومی در موضوعی ایجاد شود مسئولان نسبت به آن حساس شده و در نتیجه پی گیر رفع آن خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «کیوسنا»,

وی ادامه داد: مطالبه افکار عمومی امری بسیار مهم است که سبب حساسیت مسئولان خواهد شد از این رو باید دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته جامعه پیش قراول مطالبه گری در جامعه باشند.
حسینی با بیان اینکه با تولید کالا ثروت در جامعه افزایش پیدا خواهد کرد گفت: اگر به تولید داخلی اهمیت بیشتری داده شود شاهد ارزان شدن کالاها و در نتیجه آن افزایش رفاه عمومی در جامعه خواهیم بود چرا که بین تقویت تولید و افزایش ثروت و بالا رفتن رفاه عمومی رابطه ای مستقیم وجود دارد.
وی افزود: خداوند نعمت های بسیاری را در کشور ایران قرار داده که اگر به خوبی از آن استفاده شود هیچ گاه دستش به سوی بیگانه دراز نخواهد شد.
مسئول کارگروه اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: اگر در وزارت خانه های مختلف از جمله وزارت خانه های اقتصادی نظیر وزارت کشاورزی آمایش صورت بگیرد و داشته ها و قابلیت های هر استان مشخص و ریشه یابی درست انجام شود بی شک مشکلاتی چون دفع سیب زمینی و پرتقال و یا کمبود گوجه فرنگی رخ نخواهد داد.
جنگ امروز یک جنگ تمام عیار اقتصادی است و برای پیروزی در این جنگ نیاز است بانک ها رویه خود را اصلاح کنند چرا که با روش کنونی کشاورزی و صنعت نابود می شود و بر ثروت بانک ها روز به روز افزوده می شود.
وی افزود: چرا باید قشر دانشجو نسبت به حوزه اقتصاد منفعل عمل کند و حساسیتی نسبت به این موضوع نداشته و یا حساستش بسیار کم رنگ باشد!؟
حسینی با تاکید بر اینکه باید دانشجویان پیشتاز مطالبه گری در جامعه باشند گفت: باید دانشجویان با دعوت از مسئولان جهت حضور در فضای دانشگاه ها و ارائه پاسخ به سوالات آنها نسبت به افزایش آگاهی و نشان دادن حساسیت خود در امور مختلف واکنش نشان دهند.
مسئول کارگروه اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه اگر حس مطالبه گری در میان مردم بالا رود این گفتمان سبب بالا رفتن شفافیت در امور مختلف از جمله مباحث اقتصادی خواهد شد خاطرنشان کرد: اینکه مقام معظ رهبری بر لزوم اهمیت مطالبه گری دانشجویان تاکید دارند و می فرمایند«می ترسم از آن روزی که دانشجو سوال و مطالبه نداشته باشد و منفعلانه عمل کند» نشان دهنده اهمیت موضوع است.
وی ادامه داد: وقتی گفتمان سازی انجام شد مسئولان و دولتمردان به این سمت گرایش پیدا خواهند کرد و پاسخگوی سوالات و شبهات موجود خواهند شد.
حسینی در پایان تصریح کرد: وظیفه یکایک ما بالا بردن بصیرت و آگاهی در جامعه است تا به واسطه آن مردم بتوانند حق را از باطل تشخیص دهند و چهره نفاق روشن و افزاد انقلابی از غیر انقلابی مشخص گردند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه