logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

مراسم رونمایی از دو کتاب کُردی در بانه برگزار شد

مراسم رونمایی از دو کتاب کُردی در بانه برگزار شد
شامگاه گذشته طی آیینی و با حضور مسئولین،هنرمندان، نویسندگان و شاعران از دو کتاب کردی در بانه رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرباباخبر، شامگاه گذشته مراسم رونمایی از دو کتاب کردی با عناوین" کوردی بخوینین" و "کوردی بنووسین "با حضور مسئولین،تعداد زیادی از هنرمندان، نویسندگان و شاعران در تالار پذیرایی آربابای بانه رونمایی شد.

این دو کتاب با همکاری شورای اسلامی و شهرداری بانه، اداره آموزش و پرورش و انجمن نویسندگان شهرستان بانه و برای پایه اول طراحی شده است که امسال برای دومین بار زیر چاپ رفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر،,
,
,

 محمدعلی مسلمی مسئول کمیته فرهنگی شورای اسلامی بانه در این مراسم، ضمن ارائه عملکردی از اقدامات فرهنگی شورای اسلامی و شهرداری بانه به حمایت از نویسندگان و هنرمندانی که در راه اعتلای زبان و فرهنگ کردی گام بر می دارند تاکید کرد.

وی این دو کتاب را با سایر کتبی که در زمینه کودکان به زبان کردی نگاشته شده کاری متفاوت عنوان کرد و افزود: این دو کتاب حاصل سال ها تجربه و تخصص نخبگان فرهنگی شهرستان است که  با استفاده از اصول علمی و اندوخته سال ها تجربه تالیف شده است.

مسئول کمیته فرهنگی شورای اسلامی بانه همچنین، آموزش زبان مادری در مدارس را یک عمل روانشناسی که تاثیر مستقیمی بر یادگیری دانش آموزان دارد عنوان کرد و گفت: آموزش به زبان مادری در مدارس تا حدود زیادی در کاهش استرس دانش آموزان و کمک  در روند آموزش نیز تاثیر مبسزلیی دارد که مورد علمای آموزشی در سراسر جهان می باشد.

,
,
,
,
,

 محسن بیگلری نماینده مردم شهرستان های سقز و بانه نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از عوامل چاپ و تالیف این دو کتاب کردی، آموزش و اهتمام به زبان مادری را یک امر ضروری دانست و گفت: امروز باعث خرسندی است که نویسندگان و نخبگان فرهنگی کرد در بانه در راستای ارتقای زبان کردی فعالیت می کنند.

وی افزود: انتظار داریم  والدین همان گونه که برای آموزش زبان انگلیسی ، ریاضی و سایر کتب فرزندانشان اهمیت قائل هستند و احساس مسئولیت می کنند نسبت به آموزش زبان کردی فرزندانشان که زبان مادری دانش آموزان این منطقه و شهر است نیز به همان اندازه احساس مسئولیت کنند.

,
,
,

انتهای پیام/م

 
,

انتهای پیام/م

 
,

انتهای پیام/م

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه