رئیس گروه بیمه محصولات کشاورزی استان خبر داد:

پرداخت خسارت ناشی از سیل و تگرک به کشاورزان استان کرمانشاه

پرداخت خسارت ناشی از سیل و  تگرک به کشاورزان استان کرمانشاه
رئیس گروه بیمه محصولات کشاورزی استان کرمانشاه از پرداخت خسارت ناشی از سیل و تگرک به کشاورزان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا صابری، رئیس گروه بیمه ای محصولات کشاورزی استان کرمانشاه در گفتگو ریوار، اظهار داشت: بیشتر  محصولات کشاورزان استان، در بارش های اخیر خسارت دیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ریوار,

 

,

صابری، رئیس گروه بیمه ای محصولات کشاورزی استان کرمانشاه  در ادامه بیان داشت: هم زمان با وقوع، خسارت ها، تیم فنی و کارشناسی در محل حادثه حضور و کارها را بررسی و تایین خسارت را انجام خواهند داد.

,

 

,

رئیس گروه بیمه ای محصولات کشاورزی استان کرمانشاه، در خواستی از کشاورزان عزیز و زحمتکش  خواهد رفت، این است که، یک هفته بعد از وقوع خسارت، در خواست خود را به شعب بانک کشاورزی ارائه تا این سازمان بتواند آن را در سیستم مالی ثبت و در آینده نزدیک نیز خسارت، موجود پرداخت نماییم.

,

 

,

قابل ذکر است طبق گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ۸۰ میلیارد ریال  خسارت وارد شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه