دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان:

ضرورت ایجاد رابطه مسالمت آمیز بین ارزش های دینی و فناوری های نوین/برای اوقات فراغت نوجوانان چاره اندیشی کنیم

ضرورت ایجاد رابطه مسالمت آمیز بین ارزش های دینی و فناوری های نوین/برای اوقات فراغت نوجوانان چاره اندیشی کنیم
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در عصر کنونی که بخش عظیمی از دنیای نوجوانان و جوانان را فناوری های نوین و فضای مجازی تشکیل می دهد باید بین ارزش های دینی و این فناوری ها ارتباطی مسالمت آمیز برقرار کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، محمد علی نصرتی در آیین اختتام سومین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم که با حضور مسوولان استانی در آموزش و پرورش استان برگزار شد، با بیان اینکه در عصر کنونی که بخش عظیمی از دنیای نوجوانان و جوانان را فناوری های نوین و فضای مجازی تشکیل می دهد باید بین ارزش های دینی و این فناوری ها ارتباطی مسالمت آمیز برقرار کنیم تا  فرزندان خود را از آسیب های اجتماعی و جنگ نرم دشمن مصون داریم، اظهار کرد: باید با برنامه های منسجم و کارساز برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان چاره ای بیندیشیم.

وی با تاکید بر اینکه باید فضای خانواده ها برای تربیت و پرورش فرزندان مصون سازی شود، اعلام کرد: والدین باید با تقویت و تکریم نوجوانان، از سرزنش و تحقیر شخصیت نوجوانان بپرهیزند.

وی با اشاره به اینکه ردپای دشمن را در جنگ نرمی که علیه جوانان و نوجوانان این کشور آغاز کرده باید رصد کنیم، متذکر شد: علی رغم تمامی فشارهای نظام سلطه، نظام جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی ملت ایران، تمامی معادلات استکبار جهانی را به ریخته است، با این حال دشمن به دنبال فرصتی برای نابودی ارزش های اسلامی ملت ایران است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر اینکه اعتیاد و مواد مخدر یکی از ابزار های خطرناک دشمن در صحنه جنگ نرم علیه جوانان و نوجوانان کشور است، اظهار کرد:170 کشور و در مجموع 250 میلیون نفر در دنیا گرفتار بلای خانمان سوز مواد مخد هستند.

وی با اشاره به اینکه باید شیوه های صیانت از فرزندان خود را از مواد مخدر و اعتیاد را در سبک زندگی قرار دهیم، یادآور شد: نقش خانواده ها و آموزش و پرورش در تربیت و پرورش نوجوانان و جوانان بسیار تعیین کننده است.

نصرتی بیان کرد: برخی خانواده ها به دنبال تربیت واقعی فرزندان خود نیستند و افرادی که اکثرا گرایش به بزهکاری دارند در چنین خانوداه های پرورش می یابند.

وی با تاکید بر اینکه باید به صورت جدی جوانان و نوجوانان خود را در برابر اعتیاد به مواد مخدر مصون داریم، خاطرنشان کرد: شایه شوم مواد مخدر در جامعه تا تار و پود خانواده ای را ویران نکند، از کانون خانوداه دست نمی کشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه