امروز صورت گرفت؛

آغاز جشنواره فیلم «قرآن و عترت» درکرمانشاه/ ۱۳ اثر اکران می شود

آغاز جشنواره فیلم «قرآن و عترت» درکرمانشاه/ ۱۳ اثر اکران می شود
جشنواره فیلم «قرآن و عترت» با اکران فیلم های قرآنی و همزمان با هفته «قرآن و عترت» استان کرمانشاه آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طاق نیوز، جشنواره فیلم «قرآن و عترت» پیش از ظهر امروز یکشنبه در محل تالار غدیر مجتمع فرهنگی و هنری آوینی کرمانشاه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز، ,

 

,

در این جشنواره ۱۳ اثر مستند، داستانی و پویا نمایی از هنرمندان استان کرمانشاه در این جشنواره به نمایش در می آید.

,

 

,

«از ماه تا ماهی» مستند ۱۳ دقیقه ای از «کامران رضایی»، «زندگی برنیمبوس» مستند ۲ دقیقه ای از «شمسی وفایی»، «سراب» فیلم داستانی ۲ دقیقه ای از «میلاد آذرم نیا»، «ابر رحمت» انیمیشن ۹ دقیقه ای از «سعید احمدیان» از جمله آثار در نظر گرفته شده برای نمایش در این جشنواره است.

,

 

,

«چه نی تو عزیزی» مستند ۲۰ دقیقه ای از «یزدان باقری»، «بربال فرشتگان» مستند ۲ دقیقه ای از «میثم منیعی»، «شهر خوب» اثر داستانی ۱۱ دقیقه ای از «حامد حیدری ذاکر»، «۱۲»  انیمیشن ۸ دقیقه ای از «ایوب بلندین»، «راز سنگ» مستند ۹ دقیقه ای از «سامان آریان پور»، «بالاتر از آسمان»، اثر داستانی ۳ دقیقه ای از «امیر آزادی پور»، «گاروا(نیایش نیکان)» مستند ۷ دقیقه ای از «لطیف فتاحی»، «کسی احوال نپرسید» اثر داستانی ۱۹ دقیقه ای از «مصطفی بسیج» و «زنجیره عاشقی» مستند ۱۶ دقیقه ای از «سامان آریان پور» دیگر آثار راه یافته به بخشی نهایی این جشنواره است که توسط هنرمندان استان کرمانشاه خلق شده اند.

,

 

,

جشنواره فیلم قرآنی نیز چون دیگر جشنواره های هفته قرآن و عترت استان کرمانشاه از ۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت برگزار شده و امروز ۱۹ اردیبهشت به اکران فیلم های این جشنواره اختصاص داده شده است.

,

 

,

در مجموع در بخش فیلم نامه ۳۶ عنوان داستانی  و در بخش فیلم نیز ۳۷ عنوان داستانی، ۲۶ عنوان مستند و ۱۱ عنوان انیمیشن به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است و در پایان بهترین مستند، بهترین انیمیشن و بهترین فیلم کوتاه داستانی در بخش «فیلم» و ۳ اثر در بخش «فیلم نامه» تقدیر خواهند شد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه