logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

از مشکلات برق غرفه‌ها تا خیس شدن کتاب‌ها

از مشکلات برق غرفه‌ها تا خیس شدن کتاب‌ها
با گذشت پنج روز از نمایشگاه کتاب تهران برخی از مشکلات رفع شده است اما همچنان مشکل برق و تلفن برای غرفه‌داران و جای‌گذاری غرفه‌ها و اطلاع رسانی برای بازدیدکنندگان خودنمایی می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، روز پنجم نمایشگاه کتاب تهران با حضور نسبتا شلوغ بازدیدکنندگان همراه بود. اما همچنان غرفه‌داران تلفن‌های خود را تحویل نگرفته‌اند و در برخی بخش‌ها هم قطعی برق مشاهده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


از دیگر سو بازدیدکنندگان از جای‌گذاری غرفه‌ها و نحوه اطلاع رسانی که با اشتباه درباره محل انتشاراتی‌ها است، ناراضی هستند.

در پی بارندگی شب گذشته، به کتاب‌های ناشرانی که در سالن‌های جنبی غرفه دارند آسیب رسیده است.

در این روز "همایون امیرزاده"، رئیس نظارت و ارزیابی 29امین نمایشگاه کتاب تهران از تعطیلی غرفه پنج انتشاراتی خبر داد. یک غرفه تعطیلی یک روزه و دو غرفه تعطیلی تا پایان نمایشگاه کتاب را تجربه می‌کنند. همچنین دو انتشاراتی امسال و سال آینده اجازه حضور در نمایشگاه را از دست داده‌اند.

در پنجمین روز نمایشگاه کتاب، عادل فردوسی پور مجری تلویزیون و کارشناس فوتبال و داریوش مهرجویی کارگردان، نویسنده و مترجم به نمایشگاه کتاب سر زدند.

داریوش مهرجویی در غرفه‌ی نشر هرمس جشن امضای چاپ چهلم کتاب «جهان هولوگرافی» را داشت و در ادامه در غرفه‌ی به‌نگار جشن امضای ترجمه‌ی کتاب «این رسید لعنتی» را با حضور مردم برپا کرد.

او درباره این اثر گفت: کتاب "این رسید لعنتی" داستان سردرگمی انسان‌ها در کلاف باز نشدنی زندگی شهری است که ممکن است در هر شهر بزرگی رخ دهد. در این داستان به انسان‌هایی برمی‌خوریم که غرق مشکلات خود هستند تا حدی که توان کمک به یکدیگر را ندارند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه