شهردار شهر اردل:

کشت 10 هزار متر مربع گل محمدی در اردل گامی به سوی اقتصاد مقاومتی

کشت 10 هزار متر مربع گل محمدی در اردل گامی به سوی اقتصاد مقاومتی
شهردار شهر اردل از کاشت 10 هزار متر مربع گل محمدی در پارک دزپارت این شهر خبرداد و افزود:با این طرح گام بزرگی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی رئیسی شهردار شهراردل در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه با بیان این خبرگفت:طرح کاشت گل محمدی در پارک دزپارت شهر اردل از اوایل سال 95 با همکاری منابع طبیعی آغاز شد وتاکنون  یک هکتار از اراضی این پارک به زیر کشت گل محمدی رفت.

رئیسی با اشاره با شعار امسال رهبری با عنوان "اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل" از اهمیت کاشت درختان  و کم آب و درختان قرآنی خبر داده و اظهارکرد: در راستای اقتصاد مقاومتی باید رویکرد فضای سبز شهری به کشاورزی شهری تغییر یابد و همه طرح ها و برنامه های فضای سبز بر مبنای اقتصاد مقاومتی انجام گیرد.

وی با بیان اینکه کشت گل محمدی در شهراردل و پارکهای اطراف آن گسترش داده می شود افزود: گل محمدی درآمدزایی و اشتغال بالایی دارد و با کمترین هزینه‌ها و حمایت‌ها می‌شود بخش زیادی از اراضی این شهرستان را زیر کشت این گیاه مهم برد.

شهردار شهر اردل بیان کرد: کاشت باغات گل محمدی علاوه بر اشتغال، رونق تولید و درآمدزایی، دارای مزایایی چون رونق گردشگری، تلطیف هوا، کاهش فرسایش خاک و جلوگیری از وقوع سیلاب می باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه , هفت چشمه ,
,
, . ,
,
, .,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه