در گفت و‌گو با یک کارگر نمونه پلدشت:

دین خود را در راه اقتصاد مقاومتی به رهبرم ادا کردم/ اشتغالزایی برای 7 نفر با پرورش گاو شیرده

دین خود را در راه اقتصاد مقاومتی به رهبرم ادا کردم/ اشتغالزایی برای 7 نفر با پرورش گاو شیرده
سکینه حسین زاده از دامداران پلدشتی است که تمام توان خود را در این راه بکار گرفته و از مسئولان می خواهد با حمایت از تولید کنندگان انگیزه تولید را در آنها ایجاد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کار آفرین پلدشتی به خبرنگار آراز سسی می گوید: درآمد خاصی نداشتم و دنبال یک منبع درآمد مناسب می گشتم تا گذران زندگی کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آراز سسی ,


سکینه حسین زاده با اشاره به زندگی روستایی می افزاید: با توجه به امکانات موجود در روستا به فکر پرورش گاو شیرده افتادم.

,
,

, ,

, ,

, ,


وی ادامه داد: در این زمینه با اهل خانواده و آشنایان مشورت کرده و بر تصمیم خود مصمم تر شدم.

,
,


کار آفرین پلدشتی اظهار کرد: پس انداز خاصی نداشتم ولی با وامی که در این زمینه از ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت داده شد، توانستم 2 راس گاو شیرده خریداری کنم.

,
,

, ,

, ,


حسین زاده گفت:  در این زمینه 2 نفر به صورت مستقیم و 5 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول بکار شده اند.

,
,


به گفته وی ماهانه 600 هزار تومان فقط از فروش شیر این گاوه ها درآمد نصیب این خانواده می شود.

,
,


کار آفرین پلدشتی با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل می گوید: من دین خود را در حد توان در راه اقتصاد مقاومتی به رهبرم ادا کردم و در این زمینه باید تمام تلاش خود را بکار گیریم تا شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل را به نحو احسنت اجرایی کنیم.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه