مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاههای هرمزگان:

کرسی های آزاد اندیشی باید دغدغه های جامعه را آسیب شناسی کند/ محافظه کاری برخی مسئولین در کرسی های آزاد اندیشی خودنمایی می کند

کرسی های آزاد اندیشی باید دغدغه های جامعه را آسیب شناسی کند/ محافظه کاری برخی مسئولین در کرسی های آزاد اندیشی خودنمایی می کند
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاههای هرمزگان اظهار کرد: با توجه به اینکه کرسی های آزاد اندیشی باید دغدغه های موجود در جامعه را آسیب شناسی کند اما محافظه کاری برخی مسئولین در برگزاری این برنامه ها خودنمایی می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عارف رئوفی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار هرمزپرس؛با بیان اینکه آزاد اندیشی و بیان آزاد نظرات به معنای ولنگار اندیشی و بیهوده گویی نیست، گفت: اخلاق، منطق و استدلال سه مولفه مهم در عملیاتی شدن منویات رهبری در بحث کرسی های آزاد اندیشی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عارف رئوفی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار , هرمزپرس, ؛با بیان اینکه آزاد اندیشی و بیان آزاد نظرات به معنای ولنگار اندیشی و بیهوده گویی نیست، گفت: اخلاق، منطق و استدلال سه مولفه مهم در عملیاتی شدن منویات رهبری در بحث کرسی های آزاد اندیشی است.,

 

,

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی اظهار کرد: نخستین موضوعی که باید در عملیاتی شدن برگزاری موفق کرسی های آزاد اندیشی باید بکار گرفت، بحث موضوع مورد انتظار است که در این راستا، باید دغدغه ها و مسائل روز پیرامون خود را بدانیم و آنها را به دقت آسیب شناسی کنیم.

,


رئوفی با تاکید بر رعایت منطق در کرسی های نظریه پردازی ، تصریح کرد: در این راستا نه آنقدر محافظه کارانه باید عمل کرد که به جای کرسی آزاد اندیشی، کرسی تبلیغاتی برای مسئولان به راه بیندازیم و نه آنقدر تند حرکت کنیم که آب به آسیاب دشمن بریزیم.

,
,

 

,

وی افزود: هدف از برگزاری مناظره ها و کرسی های آزاداندیشی فراهم کردن فضایی با چارچوب اخلاق، منطق و استدلال برای گفتن و شنیدن نظرات متفاوت و تضارب آراء در حوزه های گوناگون می باشد همان چیزی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است.

,

 

,

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی استان با تاکید بر رعایت اخلاق در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی ،اظهارکرد: آزاد اندیشی به معنای ولنگاری اندیشی و بیهوده گویی نیست، بنابراین هر کسی سخنی می گوید، باید آن را ثابت کند و برآوردن این انتظارات نیز جز با داشتن دغدغه اسلام و ایران امکان پذیر نخواهد بود.

,

 

,

رئوفی افزود: از آنجا که بسیج دانشجویی به فرموده رهبر انقلاب خود را در این کشور صاحب خانه می داند، بدیهی است که با حساسیت و جدیت مطالبه معظم له را پیرامون برگزاری کرسی های آزاداندیشی دنبال کرده باشد اما همچنان معتقدیم تا نقطه آرمانی راه بسیاری باقی مانده است.

,

 

,

رئوفی بیان کرد: آنچه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی خودنمایی می کند محافظه کاری و ترس بیجای برخی مسئولین فرهنگی دانشگاه هاست که دانشگاه بی سروصدا را بیش از دانشگاهی که حرف حق در آن زده شود می پسندند.

,

 

,

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی استان با بیان اینکه گاهی علی رغم تمام شعارها، در عمل به مخالفت با برگزاری چنین برنامه ای می پردازند و گاه به شکل زیرپوستی در جهت لغو آن گام بر می دارند، خاطر نشان کرد: مسئولین دانشگاه ها مخاطبان مطالبه رهبر انقلاب اند چنانچه اگر توان اجرای کرسی های آزاد اندیشی را ندارند جایگاه مهم مسئولیت را که همانا حق الناس است به دیگری بسپارند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه