یک مسئول؛

چهار بانده شدن پنج کیلومتری محور اسفراین به بجنورد؛ نیازمندی اعتبار 30 میلیارد ریالی

چهار بانده شدن پنج کیلومتری محور اسفراین به بجنورد؛ نیازمندی اعتبار 30 میلیارد ریالی
رییس اداره راه و شهرسازی اسفراین با اشاره به پروژه چهار بانده شدن پنج کیلومتری محور اسفراین به بجنورد؛ گفت: این پروژه در سال 91 با اعتبار ناچیزی کلید خورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، «مجید علی اکبریان» در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: سال 92 هیچ اعتباری برای این پروژه تزریق نشده است تا شاهد پیشرفت فیزیکی این پروژه باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین,
وی با بیان اینکه در نزدیکی اعتباری برای پروژه تامین و جذب نشده است، اظهار داشت: پیمانکار مطالبه دارد.
,
 
,
وی اضافه کرد: در سال های 93 و 94 به میزان 18 میلیارد ریال برای این پروژه جذب شده و تخصیص یافته است.
,
 
,
وی خاطر نشان کرد: پیش از این پیش بینی شده است که این پروژه 5 هزار و 700 متری نیازمند اعتبار 26 میلیارد ریالی است.
,
وی اظهار داشت: این پروژه اکنون برای تکمیل بالغ بر 30 میلیارد ریال اعتبار می طلبد.
,
 
,
اکبریان  با اشاره به آسفالت مسیر 5/2 کیلومتری از این پروژه تصریح کرد: در 500 متر از این بخش مشکلاتی در زمینه جابه جایی تیرهای برق و تجاوز به اراضی کشاورزی داریم که متاسفانه تاکنون رضایت مالکان جلب نشده است.
,
 
,
وی اضافه کرد: باید عدم تجاوز به حریم راه برای استقرار تیرهای برق مورد توجه جدی قرار گیرد.
,
 
,
 رییس اداره راه و شهرسازی اسفراین بیان کرد: بعد از حل این مشکل همراه با جداسازی مسیر دو طرفه امکان بهره برداری این مسیر وجود دارد تا بتواند زیر بار ترافیکی رود.
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه