logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور:

موزه سردار اسعد بختیاری در جونقان نیازمند توجه مسئولان است

موزه سردار اسعد بختیاری در جونقان نیازمند توجه مسئولان است
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه برای محوطه‌های باستانی و آثار تاریخی برنامه‌های ویژه ‌ای داریم تاکید کرد: بحث موزه‌ها برای ما اهمیت زیادی دارند و از آن جمله می‌توان به موزه سردار اسعد بختیاری در جونقان اشاره کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکات برین؛ محمدحسین طالبیان معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور صبح امروز در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری به لحاظ تنوع طبیعی، تاریخی و فرهنگی بسیار برای کشور اهمیت دارد، اظهار کرد: موقعیت خوب جغرافیایی ایران به لحاظ جغرافیایی، طبیعی و وضعیت استقرار ویژه موجب می شود هیچ کدام از بخش‌های کشور را نتوانیم با بخش دیگری از آن مقایسه کنیم.

طالبیان  با بیان اینکه در نظر داشتیم در این حوزه کارهای زیادی انجام دهیم، خاطرنشان کرد: به دلیل وضعیت نامناسب اعتبارات نتوانستیم به همه اهداف خود دست یابیم.

وی با بیان اینکه برای محوطه‌های باستانی و آثار تاریخی برنامه‌های ویژه ‌ای داریم تاکید کرد: بحث موزه‌ها برای ما اهمیت زیادی دارند و از آن جمله می‌توان به موزه سردار اسعد بختیاری در جونقان اشاره کرد.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه اعتبارات این موزه از بخش منابع ملی و استانی تامین شده و باید حتما راه‌اندازی شود، گفت: نیاز است برای معرفی استان بخش‌های آموزشی و پژوهشی تقویت شود.

وی تصریح کرد: بنا داریم کنگره تاریخ، معماری و شهرسازی را در کشور برگزار کنیم که این کنگره اول به صورت استانی و در ادامه به صورت ملی برگزار و در انتها نتایج این کنگره به صورت کتاب گردآوری می‌شود.

وی با بیان اینکه کنگره تاریخ، معماری و شهرسازی سه دوره انجام شد و بیش از یک دهه است که برگزار نشده  گفت: در نظر داریم مجددا این کنگره را برگزار کنیم چراکه می‌تواند برای شناخت چهارمحال و بختیاری و دیگر استان‌ها در سطح کشور کمک موثری باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه