logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

یک عضو شورای اسلامی شهر تهران:

تهمت روزنامه شرق حتما باید مورد پیگیری قرار بگیرد

تهمت روزنامه شرق حتما باید مورد پیگیری قرار بگیرد
اقدام روزنامه شرق زشت و تهمت بزرگی است که در راستای زیر سوال بردن عملکرد اعضای شورای شهر است و از این جهت شورای شهر تهران حتما از خود و عملکرد خود دفاع می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  اقبال شاکری عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با سایت افکار، با اشاره به مطلب سالنامه روزنامه شرق برای زیر سوال بردن جلسه انتخاب شهردار در شورای شهر تهران گفت: این یک کار زشت و تهمت بزرگی است که در راستای زیر سوال بردن عملکرد اعضای شورای شهر است و از این جهت شورای شهر تهران حتما از خود و عملکرد خود دفاع می کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


شاکری خاطر نشان کرد: خبرنگار شرق باید ادعای خود را ثابت کند چرا که اسم بردن از اعضای شورای شهر و نسبت دادن تقلب به آنها بازی کردن با آبروی افراد است که نباید به راحتی از کنار آن گذشت.

این عضو شورای شهر تهران یاد آوری کرد: اول اینکه تجسس در کار اعضای شورای شهر با این هدف که هر عضو از میان آقایان هاشمی و قالیباف به چه کسی رای داده خلاف قانون است؛ در ثانی این تهمت باید از سوی شورای شهر تهران پیگیری شود چرا که چنین مطالبی توهین به افراد و جایگاه آنان است.

شاکری تصریح کرد: سیستم رای گیری در شورای شهر به گونه ای است که امکان تقلب وجود ندارد و از این رو مخدوش کردن رای رضا زاده توسط پیرهادی منتفی است و از سوی دیگر چنین اتفاقاتی دور از شان نمایندگان شورا است. این تهمت حتما باید مورد پیگیری قرار بگیرد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه