افتتاح یک هزار و 841 پروژه محرومیت زدایی توسط قرارگاه سازندگی سپاه در هرمزگان

افتتاح یک هزار و 841 پروژه محرومیت زدایی توسط قرارگاه سازندگی سپاه در هرمزگان
سردار سرخیلی گفت: تلاش ما در ادامه محرومیت زدایی اشتغال زایی برای جوانان در روستاها است و در دوسالانه 95 و96 بیش از یک هزار طرح در منطقه اجرا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از ندای ساحل ، سند قطعی یک هزار و 841 پروژه محرومیت زدایی اجرا شده در هرمزگان توسط قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه و بسیج سازندگی سپاه امام سجاد(ع) به استاندار هرمزگان و نماینده ولی فقیه در استان تحویل گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,

 

,

سردار حمید سرخیلی جانشین قرارگاه مدینه منوره در خصوص ویژگی های طرح محرومیت زدایی سپاه گفت: افتخار ما این است که به دور افتاده ترین روستاهای هرمزگان رفته و فعالیت اصولی هندسی را به روستاها وارد کرده ایم.

,

 

,

وی افزود: پروژه های محرومیت زدایی ما توسط خود مردم انجام می شود و وظیفه ما نظارت و کمک مالی در حد توان است و مابقی کار را خود مردم انجام می دهند.

,

 

,

سردار سرخیلی تصریح کرد: طرح های اجرا شده توسط قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه شامل ساخت مسجد، خانه عالم، پروژه آبرسانی و راه سازی به روستاهای محروم هرمزگان بوده است که از شهرستان های سیریک، میناب تا حاجی آباد و پارسیان را نیز شامل می شود.

,

 

,

جانشین قرارگاه مدینه منوره اظهار داشت: تلاش ما در ادامه محرومیت زدایی اشتغال زایی برای جوانان در روستاها است و در دوسالانه 95 و96 بیش از یک هزاار طرح در منطقه اجرا خواهد شد.

,

 

,

پروژه محرومیت زدایی از کارهای ابتکاری سپاه است که برخلاف اینکه در قانون تکلیفی در این راستا داشته اما بصورت خود جوش در این عرصه وارد شده و با اهدافی به خدمت رسانی به محرومین می پردازد که شامل کمک به کاهش فقر و محرومیت،پیوند مردم با نظام مقدس جمهوری اسلامی،ایجاد محبوبیت برای نظام مقدس جمهوری اسلامی،ایجاد بارقه امید و نشاط در مردم،رشد اقتصادی مردم،بهبود وضعیت معیشت مردم،ترمیم خرابی ها و آبادانی مملکت و نمایش شکوه نظام اسلامی و حل مشکل مردم ستمدیده و...است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه