اقدامی انسان دوستانه توسط دانش آموزان پارسیانی
در هفته نیکوکاری تعدادی از دانش آموزان پارسیانی تعدادی دانش آموز بیمار بستری در بیمارستان شهر عیادت کرده و بخشی از نیازهای مالی آنها را نیز تامین نمودند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هرمز، سرکشی و عیادت از بیماران به ویژه دانش آموزان و فرهنگیان و در صورت امکان مساعدت مالی مدتهاست که توسط دانش آموزان انجام می شود و اثرات مطلوبی هم در برداشته از جمله تقویت حس همنوع دوستی،صله ارحام و احیای هرچه بیشتر سنت حسنه احسان و نیکوکاری که بحمدالله در بین دانش آموزان به خوبی فرهنگ سازی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,البته به گفته آنها این حرکت در هفته نیکوکاری به طور نمادین انجام شده در صورتیکه در طول سال تحصیلی یکی از برنامه های خاص و مورد توجه دانش آموزان و کارکنان به شمار می رود.
انتهای پیام/
البته به گفته آنها این حرکت در هفته نیکوکاری به طور نمادین انجام شده در صورتیکه در طول سال تحصیلی یکی از برنامه های خاص و مورد توجه دانش آموزان و کارکنان به شمار می رود.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه