مدیر روابط کار اداره تعاون استان زنجان خبر داد
وضعیت بد اقتصادی گریبان گیر واحدهای زنجانی در پرداخت حقوق کارگران / عدم آشنایی با قوانین کار علت اصلی تنش در محیط های کاری زنجان است
معاون روابط کار اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: وضعیت بد اقتصادی در سال ها اخیر گریبان گیر واحدهای زنجانی در پرداخت به موقع حقوق کارگران شده است و این موضوع سبب ایجاد تنش و اختلاف در برخی از واحدهای کاری بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هومن امیدوار امروز در گفت وگو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت: بیشتر مشکلات و تنش های کاری در استان به دلیل عدم شناخت و اشرافیت کارگران و کارفرمایان با قوانین کار است که ضروری است تا هر دوی این افراد آموزش های مستمر را در این خصوص داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هومن امیدوار امروز در گفت وگو با خبرنگار , , موج رسا, , , اظهار داشت: بیشتر مشکلات و تنش های کاری در استان به دلیل عدم شناخت و اشرافیت کارگران و کارفرمایان با قوانین کار است که ضروری است تا هر دوی این افراد آموزش های مستمر را در این خصوص داشته باشند.,وی با اشاره به ضرورت توجه به ارائه قوانین و موارد ایمنی در کارگاه ها و واحدهای تولیدی و صنعتی استان تصریح کرد: عمده حوادث ناشی از کار برای دو دسته از افراد اتفاق می افتد و دسته اول افرادی هستند که آموزش های لازم را نیاموخته و با انجام درست موارد ایمنی آشنایی ندارند.
,مدیر روابط کار اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان خاطرنشان کرد: دسته دوم افراد حادثه دیده در محیط های کاری افرادی هستند که به علت تجربه بالا خود را بی نیاز از وسایل و تجهیزات ایمنی می بینند و اصول و موارد ایمنی را رعایت نمی کنند.
,وی افزود: رعایت مسائل ایمنی باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد چرا که رعایت این موارد تا حد زیادی از وقوع حوادث جلوگیری می کند.
,امیدوار تاکید کرد: انجام بازرسی ها از واحدهای کاری به طور مستمر سالانه حداقل دو بار در سال صورت می گیرد که علاوه بر بازرسی های مستمر برای واحدهای مشکل دار چندین بار در طول سال انجام می شود که با حضور در این واحدها مداخلات لازم برای حل مشکل این واحدها انجام می شود.
,وی گفت: متاسفانه عمده مشکلات و تنش های ایجاد شده در واحدهای استان که گاها اعتراضات کارگران این واحدها را نیز بدنبال دارد بدلیل مشکلات مالی و نیز عدم آشنایی کارگران و کارفرمایان با قوانین کار بوده است که بهبود وضعیت اقتصادی و رفع مشکلات مالی واحدها سبب پرداخت به موقع حقوق کارگران شده و نارضایتی ها را کاهش می دهد.
,مدیر روابط کار اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان عنوان کرد: بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی استان با مشکل تامین مواد اولیه روبه رو هستند که حل این معضل با اتخاذ سیاستهای مطلوب می تواند مشکل برکناری از کار و عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران این واحدها را برطرف کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه