همایش بزرگ پیاده روی و صبحگاهی در تویسرکان با حضور همدانی ها و کرمانشاهی ها+عکس

همایش بزرگ پیاده روی و صبحگاهی در تویسرکان با حضور همدانی ها و کرمانشاهی ها+عکس
رئیس اداره تربیت بدنی تویسرکان گفت: صبح امروز همایش صبحگاهی به مناسبت گرامیداشت سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز با حضور فعالان ورزش صبحگاهی و هیأت ورزش‌های همگانی از استان همدان، کرمانشاه ومرکزی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا «کیانوش سلیمانی» در گفت و گو با خبرنگار رودآور، در حاشیه همایش پیاده روی و صبحگاهی که به مناسبت اعیاد شعبانیه در تویسرکان برگزار شد، گفت: این همایش با حضور 600 نفر از زن و مرد از میدان آزادی صبح امروز با شروع از میدان آزادی تویسرکان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,

, ,

وی با بیان اینکه مسیر این پیاده روی میدان آزادی، میدان امام خمینی(ره) و در انتها آرامگاه میررضی آرتیمانی بود، اظهار کرد: در این همایش صبحگاهی که در ابتدا به صورت پیاده روی بود، نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مسئول هیئت های همگانی استان همدان و تعدادی از مسئولان کرمانشاهی و مرکزی نیز حضور داشتند.

,

رئیس اداره تربیت بدنی تویسرکان افزود: این همایش صبحگاهی استانی با اجرای برنامه های شاد در راستای تجلیل از مقام جانبازان در انتها به پایان رسید.

,

, ,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه