رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

با نگاهی به سرنوشت کشورهای منطقه می توان به نقش ارزنده جانبازان و ایثارگران در ایران اسلامی پی برد

با نگاهی به سرنوشت کشورهای منطقه می توان به نقش ارزنده جانبازان و ایثارگران در ایران اسلامی پی برد
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: با نگاهی به سرنوشت کشورهای منطقه می توان به نقش ارزنده جانبازان و ایثارگران در ایران اسلامی پی برد بنابراین باید با تجلیل از این بزرگواران قدردان زحمات آنان بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا امیر منصور فیروزی در حاشیه تجلیل از جانبازان و ایثارگران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل به خبرنگار ما گفت: به منظور قدردانی از زحمات، رشادت ها و دلیرمردی های جانبازان و ایثارگران از ۳۸ ایثارگر و جانباز شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تجلیل به عمل آمد.

وی ادامه داد: جانبازان و ایثارگران با نثار سلامتی و اعضا و جوارح خویش در راه رضای خدا و ایجاد آرامش و آسایش مردمان میهن اسلامی حق بزرگی بر دوش تمامی مردمان ایران زمین داشته که با برنامه های این چنینی از قبیل تجلیل از مقام شامخ آنان تنها گوشه ای از زحمات آنان ادا می شود.

وی ادامه داد: جانبازان، ایثارگران و خانواده شهدا هیچ توقعی از مردم نداشته جز تکریم و احترام آنان و زنده نگهداشتن یاد و رشادت کسانی که در راه تحقق انقلاب و اسلام ناب محمدی تلاش فراوان داشته اند.

وی ابراز داشت: امنیت، آسایش و آرامش امروز تمامی مردمان ایران مرهون تلاش های جانبازان و شهداست چرا که اگر آنان ازخودگذشتگی نداشتند امروزه ایران اسلامی دربند کشورهای بیگانه و استکبار بود و از ایران و ایرانی چیزی جز نام باقی نمی ماند.

وی تاکید کرد: تنها با نگاهی به سرنوشت کشورهای منطقه و دربند بیگانگان به خوبی نقش جانبازان و شهدا ایران اسلامی درک می شود چرا که اگر چنین دلاورمردانی در کشورهای منطقه نیز وجود داشت این کشورها با حفظ تمامیت ارضی و استقلال خویش در آزادی و آسایش کامل به سر می بردند.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه