تجهیز بیش از 6 هزار هکتار از زمینهای ایرانشهر به طرح آبیاری تحت فشار
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر از تجهیز بیش از 6هزار هکتار از اراضی این شهرستان به طرح آبیاری تحت فشار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ حسن شاه ولی با اشاره به پرداخت بلاعوض 85 درصد هزینه های اجرای سیستم های آبیای تحت فشار از سوی دولت گفت: ایرانشهر در اجرای طرح های آبیاری تحت فشار در استان پیشرو است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پهره,وی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته تلاش می شود سالانه حدود 2 هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی ایرانشهر به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شود.
,مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر با اشاره به مزیت های آبیاری تحت فشار از افزایش راندمان تولید از 30درصد به 70 درصد خبر داد و تصریح کرد: اجرای طرح نوین آبیاری، نقش بسیار مهمی در کاهش مصرف آب و ارتقای کمی و کیفی محصولات و افزایش راندمان تولید در بخش کشاورزی دارد.
,وی افزود: برنامه ریزی شده 20 هزار هکتار از زمین کشاورزی ایرانشهر در آینده تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه