logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار شهرستان میرجاوه خبر داد

اجرای طرح منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه تا پایان سال جاری

اجرای طرح منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه تا پایان سال جاری
فرماندار شهرستان میرجاوه گفت: منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به تصویب مجلس رسیده است و امیدواریم که تاپایان سال جاری اجرایی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پایگاه خبری لادیز، محمد میهنی اظهار کرد: مرز یکی از پتانسیل های اصلی و اساسی شهرستان میرجاوه است که می تواند سبب رشد، توسعه و ایجاد اشتغال پایدار برای مردم این شهرستان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

وی افزود: برای رسیدن به اشتغال پایدار باید از تمامی پتانسیل های موجود در شهرستان استفاده کنیم اما متاسفانه هنوز نتوانستیم به درستی از پتانسیل مرز به خوبی استفاده کرده و بسیاری از پتانسیل های دیگر شهرستان میرجاوه نیز مغفول مانده است.

,

وی خاطر نشان کرد: شهرستان میرجاوه بعد از مرز روتک، تنها مرز بین المللی کشور با پاکستان است و بازارچه مرزی میرجاوه یکی از فعالترین بازارچه های مرزی در سطح استان سیستان و بلوچستان است و ترانزیت کالا از طریق این مرز انجام می شود.

,

وی با اشاره به نقش پتانسیل مرز در زندگی مرزنشینان، تاکید کرد: زندگی و معیشت مرزنشینان وابسته به فعالیت های اقتصادی از طریق مرز است و نیاز است تا علاوه بر فعالیت بازارچه و پایانه مرزی  و ترانزیت کالا، زمینه مبادلات مرزی را برای مردم فراهم آوریم تا اقتصاد مردم تامین و زمینه اشتغال مرزنشینان فراهم شود.

,

فرماندار میرجاوه اذعان کرد: منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به تصویب مجلس رسیده است و امیدواریم که تاپایان سال جاری اجرایی شود  و اخیرا نیز مذاکراتی با اتاق بازرگانی استان و سرمایه گذاران استانی انجام گرفته است  تا  در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل  بتوانیم با فعال کردن منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه، راه اندازی کارخانجات و سرمایه گذاری دراین  شهرستان زمینه اشتغال پایدار جوانان منطقه را فراهم و با صادرات و ترانزیت کالا به کشورهای هند و پاکستان ، بازار این کشورها را از آن خود کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه