آیت الله مدرسی در واکنش به تحرکات ضد ارزشی در یزد:

کنسرت ها امنیت اخلاقی یزد را زیر سؤال می برند/روحانیت نسبت به تحرکات مخرب فرهنگ دینی و بومی دارالعباده معترض اند

کنسرت ها امنیت اخلاقی یزد را زیر سؤال می برند/روحانیت نسبت به تحرکات مخرب فرهنگ دینی و بومی دارالعباده معترض اند
آیت الله سید محمد کاظم مدرسی گفت: کنسرت ها امنیتی اخلاقی را به شدت تضعیف و به زیر سؤال می برد و بر خلاف مبنای شرع و فتاوای رهبری و نظر شورای فرهنگ عمومی استان می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عضو شورای فرهنگ عمومی استان یزد در واکنش به تحرکات اخیر ضد فرهنگی در یزد در مصاحبه با یزد رسا اظهار کرد: علما و جامعه روحانیت نسبت به تحرکات مخرب فرهنگ دینی و بومی یزد دارالعباده اعتراض شدید دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا,

آیت الله سید محمد کاظم مدرسی افزود: کنسرت ها امنیتی اخلاقی را  به شدت تضعیف و به زیر سؤال می برد و بر خلاف مبنای شرع و فتاوای رهبری و نظر شورای فرهنگ عمومی استان می باشد.

,

وی با اشاره به برگزاری کنسرت در روز دوم خرداد! تصریح کرد: دادن مجوز برای برخی کنسرت ها در دو روز پیاپی و با سانس های مختلف یک امر خارج از متعارف در یزد است.

,

آیت الله مدرسی گفت: به نظر می رسد مراکز قدرت و مسئولان استان با کم تعهدی که از خود نشان می دهند درصدد تحمیل اینگونه برنامه ها بر فرهنگ عمومی یزد هستند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه