برای اولین بار در کشور :
ایجاد گلخانه هایی با ۷۰ درصد صرفه جویی در مصرف سوخت در دانشگاه زابل
رییس دانشگاه زابل عنوان کرد: با قطع یارانه سوخت گلخانه های دانشگاه زابل با مشکلات عدیده ای مواجه شدند که در این راستا دانشگاه زابل با الگوگیری از کشور چین گلخانه هایی با صرفه جویی ۷۰درصد در مصرف سوخت ایجاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا موسی بهلولی به خبرنگار ما گفت: با قطع یارانه سوخت گلخانه های دانشگاه زابل با مشکلات عدیده ای مواجه شدند که در این راستا دانشگاه زابل با الگوگیری از کشور چین گلخانه هایی با صرفه جویی ۷۰ درصد در مصرف سوخت ایجاد کرد که این مسیله کاملا در جهت اقتصاد مقاومتی می باشد.
وی با عنوان اینکه، دانشگاه زابل در تولید و صنعت فعالیت گسترده ای دارد افزود: در راستای اقتصاد مقاومتی بیش از ۳۰ هزار قطعه ماهی در استخرهای دانشگاه زابل پرورش یافته اند.
وی ادامه داد: از دیگر فعالیت های اقتصادی دانشگاه زابل می توان به وجود سالن های تولید مرغ اشاره کرد به طوری که در هفته های گذشته حدود ۸ تن مرغ تنها از یک سالن برداشت و با تخفیف به فروش رسانده شد.
وی از پرورش و فروش یک هزار مرغ خانگی و محلی در دانشگاه زابل خبر داد و تصریح کرد: شمار زیادی کندو در سایت دانشگاه و همچنین چاه نیمه ها جهت پرورش زنبور عسل و تهیه عسل وجود دارد.
وی با عنوان اینکه، تا دو سال قبل گل مورد نیاز از تهران و مشهد خریداری می شد ادامه داد: در راستای اقتصاد مقاومتی در حال حاضر دانشگاه زابل دارای خزانه های گل و گیاه بسیاری می باشد که با هزینه اندک ایجاد اما دارای سوددهی خوبی می باشد.
وی با اشاره به اینکه، هامونک مصنوعی در دانشگاه زابل در راستای اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی ایجاد شده است ادامه داد: ۳۰۰ جوجه شترمرغ جهت واگذاری به مردم در دانشگاه زابل پرورش یافته و در حال حاضر دانشگاه به دنبال صنایع تبدیلی جهت استخراج اسانس اکالیپتوس می باشد.
انتهای پیام//
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه