فیضی در خصوص سقوط شهرداری اردبیل به لیگ دسته دو:
شکست نیز جزئی از فوتبال است/ هدف گذاری باید برای لیگ برتری شدن شهرداری باشد
منتخب مردم اردبیل در مجلس دهم با اشاره به سقوط تیم شهرداری اردبیل به لیگ دسته دو اظهار کرد: در فوتبال برد و باخت وجود دارد و شکست نیز جزیی از آن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانه، محمدفیضی منتخب مردم اردبیل مجلس دهم ، با اشاره به سقوط تیم شهرداری اردبیل به لیگ دسته دو اظهار کرد: در هر حال در فوتبال برد و باخت وجود دارد و شکست نیز جزیی از آن است اما باید از تمامی تجاربی که در طول سالیان گذشته کسب شده برای موفقیت های آینده استقاده کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه,,
وی که برای حمایت از تیم شهرداری اردبیل، در ورزشگاه حضور داشت گفت: تساوی تلخی بود و من هم همانند سایر هواداران، از نتیجه به دست آمده ناراحت شدم.
,,
فیضی با بیان اینکه فوتبال استان برای تعالی و پیشرفت، نیاز ویژه به اصول ساختاری دارد گفت: یکی از این اصول توجه به تیم های پایه است که متاسفانه در طول سال های گذشته زیاد به آن پرداخت نشده است.
,,
منتخب مردم اردبیل در مجلس دهم با بیان اینکه استان اردبیل دارای جوانان مستعد و توانمند است گفت: باید با برنامه ریزی مناسب و فراهم کردن زیرساخت های لازم از این پتانسیل برای داشتن تیم های قدرتمند ورزشی بهره برد.
,,
فیضی به حضور موفق بازیکنان اردبیل در سطح اول کشور اشاره کرد و افزود: اردبیل یکی از استان های بازیکن ساز در سطح ملی است و باید از این ظرفیت ها در جهت پیشرفت فوتبال استان استفاده شود.
,,
منتخب اردبیل خاطر نشان کرد: قطعا در آینده، شاهد اتفاقات خوبی در ورزش استان و بویژه رشته فوتبال خواهیم بود و امیدواریم با هدف گذاری بلند مدت، تیمی در سطح اول فوتبال کشور داشته باشیم.
,,
وی تصریح کرد: در این چهارسال با همه توان در جهت حمایت از تیم های ورزشی بخصوص تیم شهرداری اردبیل تلاش خواهم کرد و به امید خدا نه تنها لیگ دسته یک، بلکه صعود به لیگ برتر را در کنار جوانان با تعصب و فوتبال دوست اردبیلی جشن خواهیم گرفت.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه