logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سونامی کشتار دامی تب برفکی؛

سکوت نمایندگان استان اردبیل و رنج روستائیان

سکوت نمایندگان استان اردبیل و رنج روستائیان
تعهد و قسم نمایندگی ایجاب می‌کند که نمایندگان مجلس تا آخرین ثانیه‌های دوره کاری، از مسئولیت شانه خالی نکرده و انجام وظیفه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، به دلیل تعلل سازمان دامپزشکی کشور در خصوص پیشگیری و مهار بیماری تب برفکی، آسیب‌های زیادی به دامداران در سطح کشور و از جمله استان اردبیل وارد شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ز سبلانه, سبلانه, به دلیل تعلل سازمان دامپزشکی کشور در خصوص پیشگیری و مهار بیماری تب برفکی، آسیب‌های زیادی به دامداران در سطح کشور و از جمله استان اردبیل وارد شده است.,
در استان اردبیل و بخصوص شهرستان مشگین شهر تاکنون دامداران و روستائیان تلفات سنگینی ناشی از این بیماری را متحمل شده اند.
صادق صالحی مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اعلام کرده است که به دنبال شیوع بیماری تب برفکی در جمعیت دامی استان اردبیل، تا نیمه اول اردیبهشت جاری بر اثر این بیماری یک‌هزار رأس دام در استان اردبیل تلف شده است!
او هر چند گفته بود که از بیستم اردیبهشت طرح واکسیناسیون ضربتی برای مهار این بیماری آغاز شده است اما اخبار تائید شده حاکی از آن است که این طرح به اصطلاح ضربتی چندان موفق نبوده و همچنان برای مهار این بیماری تعلل وجود دارد که نیازمند جدیت و توجه بیشتر مسئولان برای تامین بموقع واکسن است.
آنچه که در این میان و در سایه عملکرد غیرمسئولانه دستگاههای ذیربط مورد غفلت قرار گرفته است، تعیین نحوه تامین خسارت وارده و اعلام آن است که متاسفانه، بی‌توجهی و سکوت نمایندگان استان اردبیل بخصوص نمایندگان حوزه های انتخابیه درگیر شیوع این بیماری که اتفاقاً در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نیز عضویت دارند، این درد را دوچندان کرده و به تضییع حقوق روستائیان و دامداران و تلاشگران عرصه تولید دامن زده است.
اگر چه هر 7 نماینده کنونی مردم استان اردبیل موفق به جلب اعتماد مردم برای حضور در مجلس دهم نشده اند اما وظیفه، تعهد و قسم نمایندگی ایجاب می‌کند که آنها تا آخرین ثانیه های کاری خود، از زیربار مسئولیت شانه خالی نکرده و انجام وظیفه کنند.
امروز هر چند برای پیگیری این مسئله دیر است اما به نظر می رسد بهتر باشد که نمایندگان استان اردبیل به خاطر تعلل در مهار بیماری تب برفکی در استان به وزیر جهاد کشاورزی تذکر داده و پیگیر حقوق تضییع شده روستائیان و دامداران باشند.
,
,
,
,
,
,
 
,
امیدواریم این گمانه زنی ها صحت نداشته باشد که برخی نمایندگان ناکام به امید کسب موقعیت های شغلی در دولت تدبیر و امید نه تنها از انجام اختیازات نمایندگی در مواجهه با دولت( تذکر، سئوال و استیضاح) سرپیچی می کنند بلکه حاضرند تا در مقام دفاع از دولت، نقش رابطان پارلمانی دستگاههای دولتی را در واپسین هفته های مجلس نهم بازی کنند!
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه