logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مرحوم بهلولی علی پروین را خیلی دوست داشت

مرحوم بهلولی علی پروین را خیلی دوست داشت
رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: مرحوم بهمن بهلولی، علی پروین را خیلی دوست داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا غیاثی در گفت‌وگو با فارس، در مورد درگذشت بهمن بهلولی داور بین‌المللی فوتبال ایران گفت: بهلولی از جمله فوتبالیست‌های طراز اول تبریز بود. در مورد او می‌گفتند او آنقدر تکنیکی است که در زمین فوتبال فقط تیر دروازه‌ها را دریبل نکرده است. مرحوم بهلولی دبیر ورزش بود و وقتی از تبریز به تهران آمد به جای بازی به داوری فوتبال روی آورد و یک دوره هم داور بین‌المللی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: او قدرت تحلیل زیادی داشت و می‌توانست قوانین داوری را هم به خوب تجزیه و تحلیل کند. بعد از اینکه کمیته داوران قانون 65 ساله‌ها را مصوب کرد بهلولی خانه‌نشین شد و این اواخر حتی کمتر در محافل فوتبالی حاضر می‌شد. پسری به نام رسول داشت که داور بود اما نمی‌دانم او هنوز در داوری هست یا نه. بهمن بهلولی مدرس داوری هم بود و کلاس‌های گرم و خوبی داشت.

,

غیاثی در مورد اینکه برخی از ا هالی فوتبال می‌گفتند بهلولی داوری پرسپولیسی است گفت: به هر حال همه اهالی فوتبال یک تیم را دوست دارند این مسئله در مورد داوران هم صدق می‌کند اما این علاقه مانعی برای اجرای قانون در زمین فوتبال نیست. مرحوم بهلولی علی پروین را خیلی دوست داشت ضمن اینکه او یکی از داوران معترض بود. کسی که قبل از انقلاب هم مدرک لیسانس گرفته بود معتقد بود باید بیش از یک دوره در فهرست داوران بین‌المللی حضور داشته باشد.

,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه