استاد معماری و شهرسازی جنوب کشور عنوان کرد:
هویت معماری اسلامی ایرانی در حال فروپاشی است/ ناآگاهی فرهنگی و بی هویتی فرار از هویت اصلی در پی دارد
استاد معماری و شهرسازی جنوب کشور با انتقاد از وضعیت توسعه بی رویه ساخت و ساز در کشور عنوان کرد: اینگونه ساخت و سازها بی حد و مرز و بی هویت تنها نقش از بین بردن و فروپاشی معماری بزرگ ایرانی – اسلامی را در دستور کار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمزپرس؛شهریار مشیری، موسس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در همایش معماری و شهرسازی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: داشتن نگاه نو به معماری نوعی هنر زیبا شناختی می باشد لذا فرار از هویت اصلی خود نوعی ناآگاهی فرهنگی و بی هویتی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمزپرس, ؛, ,,
موسس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس، با بیان اینکه تمام بناهای قدیمی ایران بر اساس اقلیم خاص آن منطقه ساخته شد و در آن به معماری سنتی گذشته نیز توجه ویژه ای شده است، اظهار کرد: هیچ بنای قدیمی رادر ایران نمی توان یافت که درآن نشانی از معماری سنتی ،اسلامی و ایرانی نباشد.
,,
رئیس اسبق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان تصریح کرد: امروز اعراب حاشیه نشین خلیج فارس که روزی بادیه نشین بودند معماری جنوب ایران را به سرقت برده اند و با ساخت بناهای نو با الهام از معماری جنوب ایران ، به دنبال ثبت این نوع معماری به نام خود در دنیا هستند.
,,
وی خواستار توجه معماران به فرهنگ و هنر بومی شد و افزود: باید فرهنگ و هنر هر قومی در بناهای آن منطقه متجلی شود و این هنر جز با پشتکار، همت و همراهی همه معماران امکان پذیر نیست .
,,
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس عدم توجه به معماری گذشته را نوعی بی اطلاعی از فرهنگ غنی ایرانی قلمداد کرد و خاطرنشان کرد: امروزه در کمال تاسف شاهد ازبین رفتن بافت های قدیم شهر به عنوان نماد معماری در کشور هستیم و به جای آن ساختمان های بی هویتی از خاک سر به فلک می کشند که هیچ نمادی از فرهنگ ایران زمین در آن یافت نمی شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه