logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری جشن روز جوان در ابوموسی+تصاویر

برگزاری جشن روز جوان در ابوموسی+تصاویر
به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان، مراسم جشن و سرور با حضور جوانان در حوزه مقاومت مالک اشتر ابوموسی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافذ آنلاین، همزمان با فرا رسیدن ۱۱ شعبان، روز میلاد حضرت علی اکبر فرزند امام حسین(ع) و روز جوان، مراسم جشن و سرور با حضور جوانان بسیجی در حوزه مقاومت مالک اشتر ابوموسی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین,

 

,

در ابتدای این برنامه پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، سرگرد باوی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابوموسی ضمن تبریک هفته جوان به همه جوانان ایران اسلامی، شور و نشاط را از ویژگی های بارز دوران جوانی دانست و گفت: همه ایام متعلق به جوانان است و جوانان نقش اصلی را در روند تاریخ ساز جهان دارند و باید قدر این نعمت را بدانند.

,

 

,

نخستین بخش برنامه های جشن روز جوان پس از عرض خیرمقدم، سخنرانی حجت الاسلام کنعانی بود. وی دوران جوانی را ایام شور و نشاط عنوان کرد و اظهار داشت: دوران جوانی به خاطر گران قدر بودن و مهم بودن آن، آفات و آسیب های زیادی را هم در بر دارد که اگر احتیاط  نشود ممکن است جوانان را به ورطه نابودی و تباهی بکشاند.

,

 

,

در ادامه  امیر هنرمند مداح اهل بیت علیهم السلام به اجرای برنامه پرداخته و اشعار و مولودی هایی در وصف حضرت علی اکبر(ع) و رشادت های ایشان قرائت نمودند.

,

 

,

پایان بخش این برنامه اهدای جوایز به جوانان برتر بسیجی بود که با اهدای هدیه از آنها تقدیر بعمل آمد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه