logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خیرین مدرسه ساز بانه تجلیل می شوند

خیرین مدرسه ساز بانه تجلیل می شوند
مدیر آموزش و پرورش بانه گفت: از خیرین مدرسه ساز این شهرستان طی مراسمی اول خرداد ماه امسال تجلیل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا خضری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار آرباباخبر، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به تصمیم گیری های بعمل آمده در جلسه هماهنگی برگزاری هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان بانه توسط اداره آموزش پرورش و اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز  این شهرستان  قرار  است که  این جشنواره  اول خرداد ماه امسال در بانه برگزار  شود.

وی، ضمن تقدیر از مشارکت مردم خیر شهرستان بانه در  کارهای خیر خواهانه  و عام المنفعه افزود: ظرفیت کار خیران در شهرستان بانه بسیار زیاد است بطوری که در هر بخشی که اعلام نیاز شده خیرین بسیاری وارد عمل شده اند که مدرسه سازی یکی از بارزترین این حوزه هاست که می توان به آن اشاره کرد.

خضری با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی در بانه از اساسی ترین معضلات آموزشی در این شهرستان می باشد خاطرنشان کرد، علی رغم اینکه در سال های اخیر اقدامات خوبی  در امر مدرسه سازی توسط خیرین در سطح شهرستان بانه انجام شده ولی بازهم جا برای کار بسیار زیاد است و این امر مشارکت هر چه بیشتری خبرین را در  امر مدرسه سازی می طلبد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه به نقش الگویی خیرین و اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و نیکوکاری اشاره کرد و گفت: برگزاری این جشنواره در راستای و تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بانه و همچنین ترویج امر مدرسه سازی در بین آحاد جامعه بعنوان یک فرهنگ از مهمترین اهداف برگزاری هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان بانه می باشد.

خضری ازهماهنگی میان آموزش و پرورش با مجمع خیرین مدرسه ساز این شهرستان ابراز رضایت کرد و گفت: در سایه این هماهنگی و تعاملی که بین این دو مجموعه وجود دارد ما توانستیم به تعهدات خود در امر مدرسه سازی طی سال های اخیر به نحو احسن عمل کنیم و امیدواریم در آینده نیز با حفظ و افزایش این   همکاری و هماهنگی بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی شهرستان در حوزه مسائل آموزشی باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضا خضری مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار آرباباخبر، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به تصمیم گیری های بعمل آمده در جلسه هماهنگی برگزاری هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان بانه توسط اداره آموزش پرورش و اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز  این شهرستان  قرار  است که  این جشنواره, آرباباخبر،, اول خرداد ماه امسال در بانه برگزار  شود.

وی، ضمن تقدیر از مشارکت مردم خیر شهرستان بانه در  کارهای خیر خواهانه  و عام المنفعه افزود: ظرفیت کار خیران در شهرستان بانه بسیار زیاد است بطوری که در هر بخشی که اعلام نیاز شده خیرین بسیاری وارد عمل شده اند که مدرسه سازی یکی از بارزترین این حوزه هاست که می توان به آن اشاره کرد.

خضری با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی در بانه از اساسی ترین معضلات آموزشی در این شهرستان می باشد خاطرنشان کرد، علی رغم اینکه در سال های اخیر اقدامات خوبی  در امر مدرسه سازی توسط خیرین در سطح شهرستان بانه انجام شده ولی بازهم جا برای کار بسیار زیاد است و این امر مشارکت هر چه بیشتری خبرین را در  امر مدرسه سازی می طلبد.
,
,
,
,
,
, مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه به نقش الگویی خیرین و اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و نیکوکاری اشاره کرد و گفت: برگزاری این جشنواره در راستای و تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بانه و همچنین ترویج امر مدرسه سازی در بین آحاد جامعه بعنوان یک فرهنگ از مهمترین اهداف برگزاری هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان بانه می باشد.,
,
, خضری ازهماهنگی میان آموزش و پرورش با مجمع خیرین مدرسه ساز این شهرستان ابراز رضایت کرد و گفت: در سایه این هماهنگی و تعاملی که بین این دو مجموعه وجود دارد ما توانستیم به تعهدات خود در امر مدرسه سازی طی سال های اخیر به نحو احسن عمل کنیم و امیدواریم در آینده نیز با حفظ و افزایش این   همکاری و هماهنگی بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی شهرستان در حوزه مسائل آموزشی باشیم.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه