رئیس اداره میراث فرهنگی طرقبه شاندیز:
در طرقبه شاندیز 15 هزار سنگ نگاره و صد اثر تاریخی وجود دارد
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طرقبه شاندیز در جمع مسئولین این شهرستان گفت: در شهرهای طرقبه و شاندیز علاوه بر 15 هزار سنگ نگاره، 100 اثر تاریخی از قبیل کاروانسرا، رباط و خانه های تاریخی وجود دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز ، به مناسبت هفته میراث فرهنگی متین فر رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان طرقبه شاندیز در جمع مسئولین این شهرستان با بیان اینکه شهرستان از سابقه تاریخ، تمدن و فرهنگ 7 هزار ساله برخوردار است گفت: در شهرهای طرقبه و شاندیز علاوه بر 15 هزار سنگ نگاره، 100 اثر تاریخی از قبیل کاروانسرا، رباط و خانه های تاریخی وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز ,وی افزود: در این شهرستان 40 روستای هدف و 3 منطقه نمونه گردشگری مشخص شده که بنای تاریخی رباط ویرانی یکی از مواردی است که متعلق به دوره تیموریان می باشد.
,متین فر اظهار داشت: رباط ویرانی که از دوره قاجاریه مخروبه شده بود، محل تصوف عرفا و عبادت بوده اما کاربری اصلی بنا محل استراحتی برای مسافران است.
,وی افزود: این بنا از سال 1377 شناسایی و مرت شد و ده سال بعد به عنوان اولین موزه روستایی خراسان رضوی معرفی شده است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه