logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جوان و یک دنیا انگیزه برای پیشرفت/ بیکاری بزرگترین مشکل جوانان است

جوان و یک دنیا انگیزه برای پیشرفت/ بیکاری بزرگترین مشکل جوانان است
جوان منبع انرژی و ظرفیت فراوانی است که باید از آنها برای کمال جامعه اسلامی استفاده کرد تا با خوراک‌دهی مناسب با تعالیم اسلامی، بتوانند با اعتماد به نفس نسبت اجرای نقش خود برنامه‌ریزی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، جوانى بهترین و حساس‌ترین دوره عمر هر موجودى به‌ویژه انسان به حساب مى‌آید، در همین دوره است که انسان ‌مى‌تواند سرنوشت خود را رقم بزند و افق آینده خود را روشن و درخشان و یا آن را تیره و تار کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
قالب وجودى یک انسان در دوره جوانى شکل مى‌گیرد و آینده او هم بر این اساس رقم مى‌خورد.
 
در هر عصرى جوانان بیشتر مورد توجه‌اند و در شکل‌گیرى موضوعات مختلف در جوامع نقش مؤثرى اجرا مى‌کنند و در این میان برخى افراد، احزاب، قدرت‌ها و... از احساسات پاک، شور و تحرک و نیروى سازنده جوانان در راستاى منافع فردى و گروهى خود سود می‌برند.
 
حضرت رسول اکرم (ص)می‌‏فرمایند: پنج چیز را قبل از پنج چیز غنیمت بدانید، زندگى را قبل از مرگ، جوانى را قبل از پیرى، توانگرى را قبل از نادارى، سلامتى را قبل از بیمارى، فراغت و فرصت را قبل از گرفتارى.
 
پیامبر گرامی اسلامی همچنین فرمودند: هفت نفر در روز قیامت در سایه عرش الهى درحالى که هیچ سایه دیگرى نخواهد بود جاى می‌گیرند، نخستین آنها پادشاه و زمامدار عادل است که قانون خداوند را بر زمین به اجرا می‌‏گذارد، نفر دوم جوانى است که دوران باشکوه جوانى را در عبادت و بندگى پروردگارش سپرى کرده است.
 
در این راستا با تعدادی از جوانان فریدونکناری به گفت‌و‌گو نشستیم که تا ویژگی‌های یک جوان موفق و مشکلات آنها در مسیر تعالی و پیشرفت را بررسی و تحلیل کنیم.
 
دشمنان کشور به فکر تغییر ذائقه جوانان هستند
 
مهدی پورذبیح یکی از جوانان فریدونکناری است که چند سالی است پس از دوران سربازی در بازار آزاد به کسب درآمد می‌پردازد.
 
وی با اشاره به ویژگی یک جوان موفق می‌گوید: موفق بودن کار دشواری نیست و فقط کافی است در مسیر درست زندگی حرکت کنید.
 
پورذبیح تصریح کرد: به طور معمول افرادی که از دوران جوانی با عمل به توصیه‌های خانواده خود مسیر درستی را برای خود برگزیدند، توانستند موفق شوند.
 
این جوان فریدونکناری با اشاره به اینکه تقوا و توکل به خداوند برای پشرفت یک جوان بسیارمهم است، گفت: در شرایطی که در حال تغییر نسل و سبک زندگی هستیم به نظر می‌رسد سلاح دین می‌تواند در پیشرفت زندگی یک جوان بسیار تاثیرگذار باشد.
 
وی با اشاره به اینکه در موفق شدن جوانان نقش مسئولان نیز تاثیرگذار است، اضافه کرد: وقتی جوانی که بیش از ۱۶ سال به تحصیل در مدرسه و دانشگاه می‌پردازد و آینده کاری مبهمی دارد، نمی‌تواند آینده‌ای مناسب برای خود ترسیم کند.
 
پورذبیح ادامه داد: امروز بیکاری یکی از مهم‌ترین مشکلات جوانان است و باید به بهترین شکل ممکن و در سریع‌ترین زمان برطرف شود تا آنها به فقر و فساد روی نیاورند.
 
وی خاطرنشان کرد: دشمنان نظام اسلامی با تمام توان به دنبال تغییر ذائقه جوانان ایرانی هستند و این را می‌توان از گستردگی شبکه‌های ماهواره‌ای، نوع پوشش مردان و زنان، ادبیات سخن گفتن و دیگر تحرکات آنها فهمید.
 
برنامه‌ریزی عامل موفقیت
 
سیدمحمد حسینی کاردان نرم‌افزار کامپیوتر که در سال ۸۸ در این رشته فارغ‌التحصیل شد نیز به بصیرنیوز، گفت: جوان موفق کسی است که به تمامی آرزوهای خود برسد و در راه رسیدن به آنها با کمترین مشکل روبه‌رو شود.
 
وی افزود: جوان موفق کسی است که بتواند در درس، کار و زندگی خود برنامه‌ریزی کند و پس از آن با اشتیاق به کار خود ادامه دهد.
 
این جوان فریدونکناری با بیان اینکه بدون در اختیار داشتن شغل نمی‌توان فرد موفقی بود، خاطرنشان کرد: بیکاری، فقر و فساد امروز در جامعه بیداد می‌کند و مهم‌ترین دلیل آن نیز نداشتن شغل و آینده‌ای روشن است.
 
حسینی تاکید کرد: امروز بسیارى از حرکت‌‏هاى بی‌‏دینى و گروه‌هاى انحرافى فقط به این دلیل بر خود می‌‏بالند که به نوعى توانسته‏‌اند با گرفتار ساختن چند نفر از جوانان در دام فریب‌شان، از آنها به نفع نظریات‏‌شان کار بگیرند و از بى‌خبرى آنها سوء‌استفاده کنند.
 
وی با بیان اینکه عدم آگاهى کافى نسبت به حقایق اسلامى و مفاهیم دینى جوان را به نابودی می‌کشاند، گفت: وجود اضطراب فکرى به دلیل مطالعات پراکنده و غیرمنظم و تماس و ارتباط با افراد مغرض، فرصت‌طلب و منحرف و تبلیغات سوء برخی از بازارها در هدایت جوان به سوی نابودی است.
 
حسینی با گلایه از مسئولان نسبت به عدم توانایی در ایجاد فرصت‌های شغلی پربازده گفت: زمانی که جوان شغلی ندارد با حضور در بازار به دنبال تامین هزینه‌های زندگی است، اما به‌دلیل تجربه کم و در کوتاه‌ترین زمان با ورشکستگی روبه‌رو می‌شود و این به معنی نابودی یک جوان است.
 
این جوان فریدونکناری با اشاره به اینکه بسیاری از افراد با مدارک سطح پائین و نامعتبر در بهترین ادارات و سازمان‌ها مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: بسیاری از جوانانی را می‌شناسم که با مدارک دکتری و فوق‌لیسانس در حال مسافرکشی و... هستند.
 
شهدای مدافع حرم، موفق‌ترین جوانان نسل امروز هستند
 
مرتضی رضویان یکی از فعالان رسانه‌ای و از جوانان نخبه بسیجی شهرستان فریدونکنار است، وی با اشاره به ویژگی‌های یک جوان موفق می‌گوید: جوانان موفق در زمینه‌های مختلف ویژگی‌های متفاوتی دارند که می‌توان به آنها اشاره کرد.
 
وی تصریح کرد: به عنوان مثال تلاش و پشتکار از ویژگی‌های یک ورزشکار موفق در میادین ورزشی می‌تواند عامل موفقیت او باشد یا حضور در میادین علمی و تحصیل عامل پیروزی و موفقیت یک جوان نخبه علمی است.
 
رضویان افزود: دیروز جوانان با حضور در جبهه‌های جنگ ویژگی‌های یک جوان موفق را به معنی واقعی کلمه نشان دادند و امروز حضور در جبهه‌های فرهنگی برای جوانان شاخص عملکرد است.
 
این فعال رسانه‌ای با اشاره به اینکه معیار کامل یک جوان موفق شهدای مدافع حرم هستند، اظهار کرد: بسیاری از شهدای مدافع‌حرم از جوانان هستند که این امر نشان می‌دهد به چه میزان این جوانان توانستند معنی کامل موفقیت و پیشرفت را درک کرده و آن را عملی کنند.
 
رضویان در ادامه با اشاره به اینکه استفاده از تجربه‌های دیگران می‌تواند در رشد و تعالی جوانان مفید و موثر باشد، گفت: داشتن بصیرت و گرفتن مشورت در امورات نیز برای تعالی یک جوان از ضروریت‌ها است.
 
وی خاطرنشان کرد: جوانان امروز در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمن قرار دارند و باید به بهترین شکل ممکن خود را برای مقابله با هجمه‌های وسیع دشمنان آماده کنند.
 
این فعال رسانه‌ای ادامه داد: اگر خود را به سلاح دین و ایمان مجهز نکنیم، قطعا با شکست در زندگی روبه‌رو می‌شویم.
 
به گزارش بصیر، جوان منبع انرژی و ظرفیت فراوانی است که باید از آنها برای کمال جامعه اسلامی استفاده کرد تا با خوراک‌دهی مناسب با تعالیم اسلامی، بتوانند با اعتماد به نفس نسبت اجرای نقش خود برنامه‌ریزی کنند.
 
جوانان قطعا با داشتن اعتماد به نفس و خودباوری می‌توانند به پیشرفت برسند و این امر زمانی تحقق می‌یابد که دارای نقش و مسئولیت باشند، بنابراین به‌نظر می‌رسد باید به جوان اعتماد کرد تا شاهد موفقیت روزافزون جامعه و آنها باشیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, دشمنان کشور به فکر تغییر ذائقه جوانان هستند ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, برنامه‌ریزی عامل موفقیت ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, شهدای مدافع حرم، موفق‌ترین جوانان نسل امروز هستند ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه