logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

واکنش کلوپ به شکست لیورپول در فینال

واکنش کلوپ به شکست لیورپول در فینال
یورگن کلوپ مسئولیت شکست مقابل سویا در فینال لیگ اروپا را بر عهده گرفته و گفته از ابتدا از عملکرد تیمش راضی نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرمربی لیورپول در کنفرانس پس از بازی گفت: بگذارید صادق باشم، از ابتدا از عملکرد تیم راضی نبودم. ما گل فوق العاده ای به ثمر رساندیم، شانس های زیادی داشتیم و یک گلمان هم مورد تایید قرار نگرفت. نتیجه یک بر صفر در نیمه اول معمولا خوب است. خوردن گل از روی اولین توپ در نیمه دوم، معلوم است که شوک غیرقابل وصفی به تیم وارد می شود. آن وقت تیم دیگر نمی تواند روی بازی تمرکز داشته باشد. اولین گل موردی ندارد، اما چیزی که پس از آن اتفاق می افتد مهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ما همه چیز را باختیم. باور به روش بازی کردنمان، اصلا خوب دفاع نکردیم، اصلا هماهنگ نبودیم و در تمامی مراحل بازی نگران بودیم. این نشان دهنده این است که این المان ها آنطور که ما فکر می کردیم خوب نبودند. باید ادامه دهیم و از تجارب شکست های این چنینی درس بگیریم. مطمئنم اگر در راه درست از آن استفاده کنیم قویتر خواهیم شد.

,

ما برای مدت هفت ماه با هم بودیم و موقعیت های خیلی خوبی با هم داشتیم اما بازی امشب یکی از آنها نبود. در نیمه دوم امید خود را از دست دادیم. من مسئول این عملکرد هستم. هیچ انتقادی به شاگردانم وارد نیست. قبلا با بازیکنانم در این مورد صحبت کرده ام زیرا از فردا همه به یک سوی جهان می روند. هیچ کس در این استادیوم باور نداشت، در چند مورد فکر کردم می توانیم اوضاع را تغییر دهیم، اما چنین نشد.

,

hkنتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه