جمع آوری خردهفروشان مواد مخدر در استان مرکزی
۲۳۷ نفر دستگیر در طرح پاک سازی نقاط آلوده در استان مرکزی دستگیر شدند
طرح پاکسازی نقاط آلوده روز گذشته در۱۵۲ منطقه شهری در استان اجرایی و ۲۳۷ نفر دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ یوسف سپهوند، جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با سفیر آشتیان؛ در این باره گفت: تداوم طرح های امنیت بخش پلیس از جمله اولویت هایی است که در سال جاری نیز در دستور کار قرار گرفته و امسال نیز این طرح با برنامه ریزی و هدفمندی دقیق و بررسی کارشناسی و تحلیلی دیدگاه شهروندان به مرحله اجرا گذاشته می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر آشتیان,وی اضافه کرد:روز گذشته در برنامه ریزی عملیاتی انجام شده، این طرح به صورت هماهنگ در کلیه مناطق شهری استان به مرحله اجرا گذاشته شد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در اجرای این طرح ۹۱۰ وسیله نقلیه اعمال قانون، ۱۳۹ دستگاه موتورسیکلت و ۴۲ خودرو توقیف و برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ انتقال شدند.
این مقام ارشد انتظامی در استان اضافه کرد: همچنین در این طرح ۳۰ نفر سارق دستگیر و از آنان ۳۴ فقره انواع سرقت کشف شد.
سرهنگ سپهوند برخورد با خرده فروشان مواد مخدر را نیز یکی از ابعاد عملیاتی این طرح خواند و گفت: همچنین در این طرح ۱۵۸ نفر به علت جرایم مرتبط با مواد مخدر دستگیر و بیش از پنج کیلوگرم انواع مواد مخدر از آنان کشف و ۴۹ نفر دیگر به علت دیگر جرایم دستگیر شدند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از همراهی خوب شهروندان در اجرای طرح های عملیاتی پلیس استان قدردانی کرد و از آنان خواست در ارتقاء کیفی طرح ها و ماموریت های فرماندهی انتظامی استان، مشارکت عمومی از طریق ارائه گزارش ها از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ و همچنین نظارت بر عملکرد پلیس و ارائه پیشنهادات و انتقادات از طریق سامانه تلفنی ۱۹۷ تداوم یابد.
انتهای پیام/ک
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه