کارشناس نماز قرآن و عترت مدیریت آموزش و پرورش سنقر خبر داد:

کسب مقام های اول استانی در مسابقات قرآن ،عترت و نماز توسط فرهنگیان و دانش آموزان سنقری

کسب مقام های اول استانی در مسابقات قرآن ،عترت و نماز توسط فرهنگیان و دانش آموزان سنقری
کارشناس نماز قرآن و عترت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سنقر گفت: فرهنگیان و دانش آموزان شهرستان سنقر در مسابقات نماز، قرآن و عترت استان کرمانشاه مقام اول این دوره مسابقات را کسب و به مرحله کشوری راه یافتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر، کارشناس نماز قرآن و عترت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سنقر گفت : فرهنگیان و دانش آموزان شهرستان سنقر در مسابقات نماز، قرآن و عترت استان کرمانشاه مقام اول این دوره مسابقات را کسب و به مرحله کشوری راه یافتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,

 

,

علی اکبر صیفوری ادامه داد : بر اساس اعلام نتایج مسابقات نماز، قرآن و عترت مرحله استانی که فروردین ماه سال جاری بین دانش آموزان شهرستان های استان برگزار شد،در مجموع یک نفر از فرهنگیان و 10 نفر از دانش آموزان در رشته های مختلف مقام اول استانی را از آن خود کردند و به مرحله کشوری راه یافتند .

,

 

,

 

,

به گفته وی طاهره آگهی از فرهنگیان سنقر در رشته نهج البلاغه و دانش آموزان فاطمه ایرانی در ترتیل قرآن کریم ، رضوان حسنی در صحیفه سجادیه ، فاطمه سعیدی منعم در رشته احکام ، نسیم آذری در انشاء نماز ، امیر حسین ایزدی در نهج البلاغه ، امیر حسین احمدی در مداحی ، امیر حسین خسروی و علی رضا فرمانی در رشته احکام ، پارسا مجیدی و محمد حسین شمسی دررشته صحیفه سجادیه مقاو های اول استان را کسب کردند و به مرحله کشوری راه یافتند که برای تمامی این عزیزان آرزوی موفقیت را در مرحله کشوری داریم .
 

,
,

 

,
,
,
,
, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه