امام جمعه موقت طرقبه:

مسئولین فرهنگی و گروه های جهادی برای اوقات فراغت جوانان فعالیت کنند/ فضای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود

مسئولین فرهنگی و گروه های جهادی برای اوقات فراغت جوانان فعالیت کنند/ فضای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود
حجت الاسلام مروی اظهار داشت: برای جوان ایرانی برنامه ریزی شده تا افکار و علاقه و آرزوی این قشر را تغییر دهند و به ارزشهای دینی و هویت ملی اعتنا نکنند لذا باید این فضاهای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز نماز جمعه این هفته شهرطرقبه به امامت حجت الاسلام مروی امام جمعه موقت طرقبه در مصلی این شهر و با حضور مردم شهید پرور برگزار شد.
حجت الاسلام مروی گفت: تقوی گوهری است که اگر در افکار و اعمال آن را فراهم کنیم تربیت درونی پیدامی کنیم و شخصیت خودمان را به گناه آلوده نمی کنیم.
وی ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان افزود: اسلام به جوانان اهتمام خاصی دارد یاران امام زمان جوانان هستند.
امام جمعه موقت طرقبه افزود: امام خمینی(ره) جوانان را باور کرد و جوانان نیز تمام جان و حیثیت خود را به میدان آوردند و پاسخ اعتماد امام (ره) را با خلاقیت و پاکی تقدیم انقلاب کردند.
وی افزود: با توجه نکردن به جوانان روز به روز آسیب های اجتماعی گسترش پیدا می کند و باید سیره امام انقلاب را دربرخورد با جوان داشته باشیم و با همکاری مجموعه های فرهنگی و گروه های جهادی کمک کنیم تا فضایی برای حضور انقلابی جوان و نوجوان پیش آوریم .
حجت الاسلام مروی با بیان اینکه اگر مسئولین به اقتصاد مقاومتی توجه کنند آمار اشتغال بالا می رود و بیکاری و انواع جرایم کاهش پیدا می کنداظهار داشت: برای جوان ایرانی برنامه ریزی شده تا افکار و علاقه و آرزوی این قشر را تغییر دهند و به ارزشهای دینی و هویت ملی اعتنا نکنند لذا باید این فضاهای مجازی رها شده در برابر حیله های دشمنان واکسینه شود.
وی افزود: با الهام از حضرت علی اکبر(ع) توجه و هزینه شود برای جوانان تا اوقات فراغت جوان در این ایام تعطیلات پر شود در غیر اینصورت در حیات خلوتی که برخی برای خود در طرقبه و شاندیز قائل شده اند جوانان آسیب خواهند دید و بی هویتی و بی بند وباری منطقه را فرا می گیرد لذا باید مراقب توطئه های دشمنان باشیم.
امام جمعه موقت طرقبه خاطرنشان کرد: با گروه های دوستیْ ایمان و نقویت اراده نسل جوان را محافظت و مراقبت کنیم و توطئه های نظام استکباری را تبیین کنیم تا هجمه دشمن تفهیم شود چرا که برخی در فضای مجازی به عنوان نمونه در حال تطهیر خاندان فاسد پهلوی هستند و فرهنگ آمریکاییی را تبلیغ می کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه