رییس اداره ورزش و جوانان زهک:
جشنواره بازی های بومی و محلی با هدف احیای رشته های ورزشی بومی و سنتی انجام می شود
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان زهک عنوان کرد: جشنواره های بازی های بومی و محلی با هدف گسترش، توسعه و احیای رشته های ورزشی بومی و سنتی انجام می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا جمشید شیخی به خبرنگار ما گفت: با هدف گسترش و احیای بازی های بومی، جشنواره بازی های بومی و محلی به مناسبت هفته جوان، ولادت حضرت قائم و سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در شهرستان زهک روستای پلگی خمر برگزار شد.
وی افزود: در این دوره از مسابقات، ورزشکاران در رشته های طناب کشی، کشتی کچ گردان، خسو خسو و پله (پرش طول) با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی با عنوان اینکه، در این جشنواره رشته پله بیشترین شرکت کننده را به خود اختصاص داده بود ادامه داد: تعداد ۳۵ نفر در رشته های طناب کشی، کشتی کچ گردان، خسو خسو و پله (پرش طول) شرکت داشتند.
وی ابراز داشت: هدف از برگزاری این جشنواره ها احیا بازیهای بومی و محلی منطقه و ایجاد شور و نشاط در میان جوانان روستایی می باشد.
وی تاکید کرد: ثبت بازی خسو خسو به عنوان یکی از بازی های بومی و محلی سیستان یکی از اهداف برگزاری این جشنواره ها به شمار می رود چرا که این رشته دارای ظرفیت های فراوان در سیستان است.
وی ادامه داد: با تشویق مردم به سمت رشته های ورزشی مختلف علاوه بر تضمین سلامت جسمی می توان سلامت روحی آنان را نیز تامین کرد چرا که ورزش با خود شور و نشاط را برای افراد به همراه دارد.
وی ابراز داشت: ورزش مهم ترین راه مبارزه با بیماری هایی از قبیل دیابت و انحرافات اجتماعی مانند اعتیاد به شمار می رود بنابراین با سوقدهی اوقات فراغت اعضای جامعه به سمت ورزش می توان سلامتی افراد و جامعه را تضمین کرد.
گفتنی است؛ در پایان به نفرات برتر جوایزی از طرف اداره ورزش وجوانان شهرستان زهک اهدا گردید.
انتهای پیام//
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه