مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه خبر داد؛
رهاسازی 18 هزار و 800 قطعه بچه ماهی در استخرهای دو منظوره کشاورزی تربت حیدریه
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 18 هزار و 800 قطعه بچه ماهی گرمابی در استخرهای دو منظوره کشاورزی این شهرستان رهاسازی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کریمی فرزقی در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: این طرح با اهداف افزایش تولید در واحد سطح، اقتصادی کردن تولید و ترویج آن بین کشاورزان و استفاده بهینه از منابع آب های کشاورزی در شهرستان اجرا شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی ادامه داد: تولید گوشت سفید، افزایش مصرف سرانه ماهی و اشتغالزایی بخشی دیگر از اهداف این اقدام مهم بشمار می رود.
,کریمی سطح استخرهای دو منظوره کشاورزی تربت حیدریه را 26 هزار و 810 متر مربع عنوان کرد و گفت: هم اکنون 43 استخر پرورش ماهی در تربت حیدریه فعال است و اکثر مالکان چاه های کشاورزی نیز برای افزایش بازده آبیاری و یا آبیاری تحت فشار استخرهای ذخیره معتقدند که این استخرها ظرفیت مناسبی برای پرورش ماهی هستند.
,تربت حیدریه در زمینه پرورش ماهی در بین شهرستانهای خراسان رضوی جایگاه ششم را دارد.
,جلگه رخ تربت حیدریه یکی از قطب های پرورش ماهی در جنوب خراسان رضوی است.
,70 هزار نفر از جمعیت 250 هزار نفری تربت حیدریه ساکن روستاها هستند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه