logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول هیئت خادمان مهدی(عج) خبر داد:

برگزاری مراسم اِحیای شب نیمه شعبان در قزوین

برگزاری مراسم اِحیای شب نیمه شعبان در قزوین
مسئول هیئت خادمان مهدی(عج) بیان کرد: برنامه‌ احیای نیمه‌ی شعبان در سه شب منتهی به شب نیمه‌ی شعبان برگزار می‌شود و استاد حیدری کاشانی در این شب‌ها به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد کبودوند، مسئول هیئت دانشجویی خادمان مهدی(عج) قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار کرد: مراسم احیای شب نیمه شعبان برای دوازدهمین سال متوالی همزمان با شب میلاد حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در مسجد باصفای ولایت استان قزوین برگزار خواهد شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی گفت: برنامه احیای شب نیمه شعبان یکی از مراسم ویژه سالیانه هیئت دانشجویی خادمان مهدی است که این برنامه با حضور گسترده مشتاقان آخرین منجی عالم بشریت در استان برگزار می‌شود. 
این مسئول تصریح کرد: برنامه‌ احیای نیمه‌ی شعبان در سه شب منتهی به شب نیمه‌ی شعبان برگزار می‌شود و استاد حیدری کاشانی در این شب‌ها به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت. 
کبودوند در ادامه اضافه کرد: برنامه‌ دو شب اول پس از نماز مغرب و عشاء آغاز می‌شود که در طی آن یک برنامه‌ی ویژه برای برگزاری نماز استغاثه به امام زمان(عج) و ادعیه‌ی مربوط به آن اجرا می‌شود، در شب نیمه‌ی شعبان نیز برنامه‌ی احیا از ساعت 23:30 آغاز خواهد شد. 
وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این مراسم این است که میزان ارتباط قلبی با امام زمان را بیشتر کنیم. 
ویژه برنامه احیای شب نیمه شعبان هیئت دانشجویی خادمان مهدی (عج) رأس ساعت 23:30 در مسجد باصفای ولایت واقع در میدان شهید بابایی قزوین برگزار می شود. 
برنامه احیای شب نیمه شعبان یکی از مراسم ویژه سالیانه هیئت دانشجویی خادمان مهدی (عج) است. 
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه