عضو فراکسیون کارگری مجلس:

کارگر ایرانی امنیت شغلی ندارد/ حقوق و مزایای مشاغل سخت در ایران واقعی نیست

کارگر ایرانی امنیت شغلی ندارد/ حقوق و مزایای مشاغل سخت در ایران واقعی نیست
عضو فراکسیون کارگری مجلس با تأکید براینکه کارگر ایرانی امنیت شغلی ندارد، گفت: کارگران ایرانی از حقوق و مزایای مشاغل سخت برخوردار نیست و رقم حقوق آنها واقعی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عزت‌الله سبحانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار کار ایرانی با اشاره به وضعیت اشتغال زایی و آمار بیکاری، اظهار کرد: کارنامه دولت در حوزه اشتغالزایی خیلی درخشان نیست.

وی با تاکید براینکه کارگر ایرانی امنیت شغلی ندارد، تصریح کرد: کارگران ایرانی از حقوق و مزایای مشاغل سخت برخوردار نیست و رقم حقوق آنها واقعی نیست.

عضو فراکسیون کارگری مجلس با اشاره به اینکه کارگران در حوزه مسکن و بیمه چشم به دست دولت تدبیر و امید دوخته اند، اضافه کرد: متاسفانه در این زمینه دولت با ابزار وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی عملکرد خوبی نداشته است.

سبحانی فر با اشاره به حضور کارگران خارجی در مشاغل سخت ابراز کرد: کارگران خارجی فرمان چرخاندن حوزه مشاغل سخت را در دست دارند زیرا کارگر ایرانی رغبتی به فعالیت در حوزه مشاغل سخت ندارند .

وی با تاکید براینکه مشاغل سخت ظرفیتی قابل توجه برای اشتغال کارگر ایرانی است، تصریح کرد: درصد بالایی از بیکاران جامعه با فعالیت در بستر مشاغل سخت می توانند شاغل شوند ولی رغبتی به این قبیل مشاغل نشان نمی دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کار ایرانی ,
,
,
,
,
,
,
,
,

عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رونق صنعت تنها چاره رونق اشتغال است، اظهار کرد: با رونق صنعت در کشورکارخانجات تعطیل به چرخه تولید باز می گردند و اشتغال رونق پیدا می کند و درصد بیکاری هم در جامعه کاهش پیدا می کند.

انتهای پیام/

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه