logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در روز "مقاومت، ایثار و پیروزی"؛

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در خلیل آباد برگزار شد + تصاویر

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در خلیل آباد برگزار شد + تصاویر
به مناسبت سوم خرداد، سالروز عملیات غرور آفرین بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در شهرستان خلیل آباد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، در روز "مقاومت، ایثار و پیروزی" و در سالگرد عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس و فتح خرمشهر، صبح امروز (دوشنبه) صبحگاه مشترگ نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان خلیل آباد با حضور مسئولین شهرستان، بسیجیان و نیروهای نظامی و انتظامی در جوار امام زادگان بی بی حور و بی بی نور جابوز برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

حجت‌الاسلام حسین رضایی مقدم، مسئول دفتر شورای نگهبان خلیل آباد در این مراسم، ضمن تبیین 5 شاخصه اصلی تفکر انقلابی و انسان مومن، اظهار داشت: انسان مومن و انقلابی فردی است که خدا را دوست دارد و خدا هم او را دوست دارد و با کفار و مشرکان سرسخت و با مومنان رئوف و مهربان باشد.

,

وی با بیان اینکه انسان مومن و انقلابی نباید بترسد، خاطر نشان کرد: انسان مومن همانطور که حضرت امام(ره) فرمودند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و در برابر آمریکا ایستادند باید در برابر زیاده خواهی ها و زورگویی های دشمنان بایستد.

,

رضایی همچنین اذعان نمود: انسان مومن باید در جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گام بردارد چرا که همواره خداوند حامی انسان های مومن و انقلابی می باشد همانطور که در فتح خرمشهر هم که ما عنایات الهی را دیدیم و حضرت امام فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد.

,

در ادامه این مراسم یکی از رزمندگان هشت سال دوران دفاع مقدس به بیان خاطراتی از این دوران پرداخت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه