غلامرضا نظرنژاد:

بخش عمده مشکلات شبکه آب‌رسانی و راه رودان در سال 93 حل خواهد شد

بخش عمده مشکلات شبکه آب‌رسانی و راه رودان در سال 93 حل خواهد شد
فرماندار رودان با اشاره به نشستی که با مدیر کل امور روستایی هرمزگان داشته است، گفت: بخش عمده مشکلات شبکه آب‌رسانی و راه رودان در سال 93 حل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، غلامرضا نظرنژاد فرماندار رودان  در گفت‌و گو با خبرنگار هرمز در رودان، با اشاره به نشستی که با مرتضی محمود زاده مدیر کل امور روستایی استانداری هرمزگان در محل فرمانداری رودان داشته است، گفت: در این جلسه مسائل و مشکلات فراوری دهیاری‌های شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

نظرنژاد افزود: در این جلسه همچنین مدیر کل امور روستایی استانداری هرمزگان در زمینه واگذاری یک دستگاه لودر به دهیاری گراف در بخش جغین و یک دستگاه ماشین آتش‌نشانی به زیارت سید سلطان محمد(ع) در بخش رودخانه قول همکاری داد.

,

 

,

فرماندار رودان به طرح مشکلات موجود در شبکه آب‌رسانی روستای نازدشت در این نشست نیز اشاره کرد و افزود: مقرر شد برای جل مشکل مردم این منطقه از محل اعتبارات دهیاری‌ها، در سال آینده اعتباراتی ویژه در نظر گرفته شود.

,

 

,

وی بررسی مسائل و مشکلات جاری در دهیاری های شهرستان را از دیر موارد مورد بحث در این نشست عنوان کرد و گفت: خوشبختانه مدیر کل امور روستایی تأکید زیادی نسبت به حل مشکلات فراروی دهیاری‌ها داشت که این امید می‌رود در سال آتی برخی از مشکلات شهرستان به ویژه در مسئله فرسودگی شبکه آب و راه حل شود.

,

 

,

در حال حاضر 60 دهیاری در مناطق روستایی بخش های 4 گانه رودان در حال فعالیت می باشند.

,

 

,

30

, 30, 30]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه