پیش بینی وضعیت آب و هوایی استان؛

وزش باد و برخاستن گردوخاک در خوزستان/ خوزستان فردا ۷ درجه خنک می‌شود

وزش باد و برخاستن گردوخاک در خوزستان/ خوزستان فردا ۷ درجه خنک می‌شود
سازمان هوا‌شناسی استان خوزستان پیش بینی خود را از وضعیت آب و هوایی استان در هفته جاری در بولتنی ارائه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:بر اساس بولتن ارائه شده حاکمیت زبانه کم فشار سطح زمین به همراه عبور امواج نسبتا ناپایدار از فراز جو تا پایان هفته باعث آسمانی صاف تا کمی ابری و بویژه گاهی در نیمه شمالی استان همراه با افزایش ابر خواهد شد.

همچنین برای فردا انتظار کاهش 5 تا 7 درجه ای دمای هوا را در اکثر مناطق استان خواهیم داشت ولی از روز پنج شنبه دوباره شاهد روند نسبی افزایش دمای هوا خواهیم بود.

علاوه بر این با توجه به وزش بادهای قابل ملاحظه برای امروز و فردا مخصوصا در مناطق غربی، شمال غربی و مرکزی استان، انتظار برخاستن گرد و خاک و کاهش دید افقی وجود دارد.

سازمان هواشناسی استان خوزستان وضعیت آب و هوای استان را برای فردا نیز صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد قابل ملاحظه و انتظار برخاستن گرد و خاک در مناطق غربی، شمال غربی و مرکزی و کاهش دمای هوا بین 5 تا 7 درجه پیش بینی کرده است.

در شبانه روز گذشته اهواز و آبادان با 43 و ایذه با 16.7 درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش شده‌اند.

گفتنی است حداکثر دمای اهواز به 44 و حداقل به 23 درجه سانتی گراد خواهد رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه