logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نگرانی عربستان از رابطه ایران و عراق

نگرانی عربستان از رابطه ایران و عراق
یک روزنامه وابسته به رژیم سعودی از پیوند عمیق مذهبی و اعتقادی میان جمهوری اسلامی و دولت عراق ابراز نگرانی کرد! شرق الاوسط می‌نویسد: نفوذ ایران در عراق در حال حاضر به بالاترین سطح در دوران پس از حکومت صدام رسیده و تا زمانی که احزاب شیعی بر دولت مرکزی عراق سلطه دارند چنین نفوذی همچنان حفظ خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، یک روزنامه وابسته به رژیم سعودی از پیوند عمیق مذهبی و اعتقادی میان جمهوری اسلامی و دولت عراق ابراز نگرانی کرد! شرق الاوسط می‌نویسد: نفوذ ایران در عراق در حال حاضر به بالاترین سطح در دوران پس از حکومت صدام رسیده و تا زمانی که احزاب شیعی بر دولت مرکزی عراق سلطه دارند چنین نفوذی همچنان حفظ خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
این روزنامه تصریح کرد: با گذشت حدود دو سال از خروج نیروهای آمریکایی از عراق، ایران هم چنان با نفوذترین نیروهای خارجی در عراق است. اکنون روابط ژئوپلتیکی، ژئو اقتصادی و ژئواستراتژیک بین عراق و ایران برقرار است. ایران همچنین روابط گسترده و عمیقی با گروه‌های قدرتمند و با نفوذ عراقی از جمله مجلس اعلای اسلامی عراق دارد.
,
روزنامه سعودی می‌افزاید: نفوذ چشمگیر ایران در عراق همچنین ناشی از روابط مذهبی، اقتصادی و اجتماعی بین دو کشور است. به لحاظ اقتصادی، سازمان توسعه تجاری ایران اعلام کرده که 72 درصد از صادرات ایران در سال 2013 به عراق بوده است. گزارش این سازمان هم چنین نشان می‌دهد که واردات عراق از ایران سال گذشته 15 درصد افزایش یافت. مقامات عراق تأیید کردند تلاش می‌کنند با همکاری همتایان ایرانی‌شان در تهران صادرات نفت را با هدف افزایش سه برابری تولید نفت عراق به 9 میلیون بشکه نفت تا سال 2020 افزایش دهند.
الشرق الاوسط خاطرنشان کرد: از لحاظ مذهبی، هزاران شخصیت مذهبی، محققان و طلاب ایرانی در شهرهای عراق از جمله نجف و کربلا زندگی می‌کنند و نقش بسزایی در شکل‌دهی به افکار عمومی عراق دارند. بعلاوه، برخی از مقامات شیعی عراقی و احزاب سیاسی قبلاً در جمهوری اسلامی مستقر بوده یا آموزش دیده‌اند. با توجه به تحولات اخیر، نفوذ ایران در دوران پس از حکومت صدام در عراق ظاهراً به اوج خود رسیده است.
,
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه