مرضیه دباغ در تبریز:
کسانی که به زور بدحجابان را سوار اتوبوس های گشت ارشاد می کنند به اندیشه های امام (ره) ظلم می کنند
دباغ گفت:اگر می خواهیم حجاب را به افراد بدحجاب و بی حجاب توضیه کنیم از باب محبت وارد شویم و با زدن بوسه به پیشانی این افراد امر به معروف خود را نیز انجام دهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ائل، مرضیه حدیدچی معروف به دباغ در آیین نکوداشت خویش در دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار کرد: شهدا و امام شهدا نزد خداوند روزی می خورند و اکنون ما مانده ایم و آن ها رفته اند و مطمئناً مهمترین وظیفه ما این است که سیرهی امام، رهبری و فرمایشات ایشان را برای خود پیشه کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,وی با ذکر خاطره از حضرت امام خمینی (ره) زمانی که در نوفل لوشاتو مستقر بودند اشاره کرده و گفت: حضرت امام (ره) به همسایگان بسیار ارزش قائل بودند به گونه ای که در نزدیکی های میلاد مسیح به بنده گفتند تا برای همسایگان شیرینی تهیه نماییم و بعدا نیز فرمودند به واسطه اینکه خارجی ها به گل علاقه ویژه ای دارند برای آن ها گل نیز تهیه شود، این حرکت و سبک و سیاق رهبر کبیر انقلاب بود، به گونه ای که بعد از این اتفاق فرانسوی ها بسیار به ایشان علاقه مند شده بودند.
,وی تصریح کرد: در مسئله حجاب نیز معتقد هستم کسانی که بر دیوارها می نویسند "مرگ بر بدحجاب" و یا افراد بدحجاب و بی حجاب را به زور سوار اتوبوس گشت ارشاد می کنند به اندیشه های امام (ره) ظلم می کنند و این افعال حرام است همانطور که بدحجابی و بی حجابی نیز حرام است.
,این بانوی بزرگ انقلاب در ادامه سخنان خود بیان کرد: اسلام دین محبت است، اگر می خواهیم حجاب را به افراد بدحجاب و بی حجاب توضیه کنیم از باب محبت وارد شویم و با زدن بوسه به پیشانی این افراد امر به معروف خود را نیز انجام دهیم.
,وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به سادگی به ثمر ننشسته است، اذعان داشت: برای دست یافتن به این جایگاه سختی های بسیاری را تحمل کرده ایم و تنها یک مورد از این سختی ها جنگ نابرابری بود که علیه کشورمان به راه انداختند و ما در برابر تمام قدرتهای استکباری جهان ایستادیم.
,وی در پایان اعلام کرد: معتقدم در راه انقلاب هیچ کاری نکرده ام و تنها اموری را انجام داده ام که واجب می دانستم.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه